Hvilken type skade har du haft?


Hund - sygdom/ulykke
Sygdom eller ulykkestilfælde, der har krævet dyrlægebehandling. Du skal ikke udfylde en anmeldelse men blot indsende dyrlægeregningen, hvor hundens identitet og diagnosen fremgår, med forsikringens policenr.
Du kan også sende regningen på mail til : privatskade@codan.dk

Hund - livsforsikring
Dør den livsforsikrede hund skal hundens stambogscertifikat indsendes sammen med Dansk Kennel Klubs notering om at hunden er død, påført forsikringens policenr. Du skal ikke udfylde en anmeldelse

Retshjælp
En Indboforsikring, en kaskoforsikring for bilen eller lystbåden samt en bygningskaskoforsikring for helårshuset eller fritidshuset indeholder også en retshjælpsforsikring. Retshjælpsforsikringen kan hjælpe dig med at få dækket dine sagsomkostninger ved visse tvister om private forhold.
Når du anmelder en retshjælpssag til os, skal det ske via en advokat, medmindre sagen er omfattet af den såkaldte "småsagsproces". De fleste sager, hvor påstanden er på 50.000 kr. eller derunder, er omfattet af småsagsprocessen og her skal du selv søge om retshjælpsdækning.
Derfor skal du ikke udfylde en skadeanmeldelse her, men henvende dig til Codan enten selv - hvis der er tale om en småsag - eller via en advokat. Der findes et sæt særlige betingelser for retshjælpsforsikringen. Du kan bestille dem på tlf 33 55 28 18 eller via www.codan.dk, hvor du også er velkommen til at kontakte Retshjælpsafdelingen med eventuelle spørgsmål.