Alm. Brand og Codan går sammen, så du kan stå stærkere

       

Alm. Brand og Codan samler nu 336 års forsikringserfaring i en helt ny, toneangivende dansk forsikringskoncern, Alm. Brand Group, hvor vi samlet dækker familier, virksomheder og landbrug i alle størrelser og i alle dele af landet. 

Få svar på spørgsmål

 
Som to af landets største og ældste forsikringsselskaber er vi nu glade for at kunne byde mere end 700.000 privat- og erhvervskunder velkommen i fremtidens forsikringsselskab. 
 
Som kunde i dag hos Alm. Brand, Codan og Privatsikring vil du ikke mærke nogen forskel, når du møder os i morgen. Nøjagtig som du plejer, vil du få den service, du kender, i de vilkår og dækninger, du har hos os.  

Men med tiden vil du opleve en mærkbar forandring. For med vores nye størrelse følger flere kræfter og flere kompetencer. Nye muligheder vil finde vej til dig og flere, spændende kundefordele vil komme dig til gavn. 
 
Nu har vi styrken til at sætte tempoet op og gå forrest i udviklingen af fremtidens forsikringer til dig. Og udnytte vores vilje til forandring til at stå stærkere og tættere på dig, så du fortsat er ordentligt forsikret.