Anmeld skade på sundhedsforsikringen

Sådan anmelder du en skade

For at vi kan hjælpe dig med at blive behandlet, har vi brug for at du anmelder din skade. Du kan se nedenfor, hvordan du anmelder netop din skade.

Ved anmeldelse af fysiske behandlinger, herunder fysioterapeut og kiropraktor, er det ikke nødvendigt at afvente vores dækningstilsagn, før du påbegynder din behandling. Vi dækker dog maks. 14 dage bagud fra vores modtagelse af anmeldelsen, og der foreligger først endeligt dækningstilsagn, når du skriftligt modtager dette fra os.

Uden lægehenvisning

Fysiske behandlinger
Særligt for fysioterapi, kiropraktik, osteopati, akupunktur og zoneterapi gælder, at du skal anmelde din skade online her på codan.dk, og at du ikke behøver en lægehenvisning*.

*Ved behandling hos fysioterapeut skal du selv betale det manglende offentlige tilskud, hvis du ikke har en lægehenvisning. Ønsker du at få dækket det fulde beløb, skal du have en lægehenvisning.

Anmeld skaden online


OBS: Du kan få oplyst policenummer hos HR afdelingen i din virksomhed.

Stress
Du behøver ikke en lægehenvisning, hvis du føler dig stresset. Du skal blot ringe til Codan på 33 55 38 34, så vil en af vores sygeplejersker fortælle dig om dine forskellige behandlingsmuligheder.

Kræver lægehenvisning

Andre henvendelser
Hvis du ikke skal i behandling for stress eller hos en fysioterapeut, kiropraktor, osteopat, akupunktør eller zoneterapeut, så skal du først til din egen læge.

Når du har fået en henvisning til behandling hos din egen læge kan du anmelde din skade online her på codan.dk.

Vejledning fra vores sygeplejersker
Vi tilbyder vejledning fra sygeplejersker, hvis du har spørgsmål til valg af behandling, hvordan du anmelder en skade eller andre spørgsmål relateret til din behandlingsforsikring. Du kan anmelde din skade elektronisk på codan.dk hele døgnet.

Forsikringsbetingelser