Ejendom og bolig

Forsikring af ejendom og bygninger

Bestyrelsen i din ejer- eller andelsforening varetager jeres fælles interesser og herunder foreningens forsikringer. Hvad enten du er bestyrelsesmedlem eller administrator, kan vi hjælpe dig med en løsning, der samler jeres forsikringer og dækker hele vejen rundt om både forening og ejendom.

En solid ejendom - både nu og i årene der kommer

Vi har et specialiseret ejendomsteam, der sikrer, at du og dine kunder får den bedste rådgivning og dækning. Vi har blandt andet udvalgt en samlet forsikringsløsning til dig som administrator, der indeholder:

  • Erhvervs- og professionelt ansvar, hvis du eller en kollega står som juridisk ansvarlig fx i forbindelse med skade eller økonomisk tab hos en kunde
  • En IT-dækning, der dækker hackerangreb og tab fx i forbindelse med administratoradgang til kunders netbank
  • En af branchens bedste ejendomsforsikringer til dig, der administrerer virksomhedens egne ejendomme

Samtidig er vi en af de bedste i branchen, når skaden er sket, og vi ser det som vores fornemste opgave at få den udbedret og erstattet i en hast, der gør, at du og dine kunders dagligdag påvirkes mindst muligt.

Nem og overskuelig løsning for ejerforeningen

Har man travlt med både job og frivilligt bestyrelsesarbejde, er det ikke altid, man når at kigge foreningens forsikringer efter i sømmene, men det kan altid svare sig at gøre det. Vi gør det enkelt at overskue foreningens forsikringer.

Med vores løsning til ejendom og forening får I en nem og overskuelig løsning, der dækker både ejendom og forening hele vejen rundt via fx en udvidet ejendomsdækning, dækning for skade ved frivilligt arbejde og en IT-dækning, der blandt andet dækker hackerangreb på jeres netbank.

Samtidig er vi en af de bedste i branchen, når skaden er sket, og vi ser det som vores fornemste opgave at få den udbedret og erstattet i en hast, så din dagligdag påvirkes mindst muligt.