Selvstændig

Gør det enkelt og spar penge ved at samle alle forsikringer hos os

Når du har både dine erhvervs- og privatforsikringer samlet i Codan, er du dækket hele vejen rundt, både i virksomheden og på hjemmefronten. Derudover tilbyder vi en række fordele specielt til dig som samler det hele i Codan.

Fordele hos Codan:

  • Kvalificeret rådgivning
  • Garanti imod underforsikring
  • Arbejde og privatliv i én løsning med 10% rabat på privat forsikring
  • Codan Sundhed
  • Hurtig og effektiv hjælp
  • Split regningen op i månedlige betalinger med Codan Konto Service

Ring på 33 55 55 50

Så kan vi sammen gennemgå de forsikringer, der passer bedst til dig og din virksomheds behov og økonomi.

Du kan også bestille et uforpligtende tilbud på de forsikringer, der har din interesse.

Bestil tilbud

Sådan dækker forsikringerne

Undgå omsætningstab ved sygdom

Nu kan du forsikre din virksomhed imod tab af omsætning ved sygdom. Forsikringen hedder Sygedriftstabsforsikring, og som noget helt unikt garanterer den fuld dækning for din virksomheds tab, hvis I ikke kan opretholde omsætningen pga. længerevarende sygdom.

Det gælder både hvis du selv, din erhvervsmæssige partner eller din medarbejder bliver ramt af sygdom eller ulykke, og forsikringen dækker op til et år baseret på dine budgetterede omsætningsforventninger i sygdomsperioden.

Forsikringen afhænger af dit erhverv og omsætningens størrelse. Så hvis du fx er fysioterapeut og har en årsomsætning på 750.000 kr., betaler du kun 860 kr. pr. måned (ved dækning af én medarbejder).

Sygedriftstabsforsikring tilbydes til udvalgte brancher som fx arkitekter, advokater, ejendomsmæglere, fotografer, ingeniører, jordemoder, konsulenter, revisorer, zoneterapeuter, dyrlæger, kiropraktorer, psykologer, psykoterapeuter, tandlæger.

Læs mere om sygedriftstabsforsikring

Hurtig behandling ved sygdom med Codan Sundhed

Selvom Sygedriftstabsforsikringen dækker den fulde omsætning ved sygdom, er du naturligvis interesseret i at komme tilbage på jobbet så hurtigt som muligt.

Derfor kan det godt betale sig at købe en Codan Sundhed Behandlingsforsikring så du, dine evt. ansatte og din egen familie er garanteret hurtig behandling på privathospital, hvis I skulle blive ramt af alvorlig sygdom eller skade.

Ansvarsforsikringer er nødvendige for din virksomhed

Alle selvstændige virksomheder har brug for en ansvarsforsikring. Spørgsmålet er bare hvilken, for ansvarsforsikringer kan nemlig være lidt af en jungle. Har du brug for erhvervsansvar? Produktansvar? Måske professionelt ansvar?

Eller skal du i virkeligheden bruge alle tre? Ring nu, så guider vi dig nemt og bekvemt gennem ansvarsjunglen, så du får lige præcis den forsikring, som du skal bruge.

Læs mere om ansvarsforsikring

Mulighed for at forsikre samlever og børn på samme vilkår

Du kan udvide forsikringen til også at gælde ægtefælle/samlever og børn.

En samlet løsning med økonomiske fordele

Spar op til 10% på dine private forsikringer når du samtidig har dine erhvervsforsikringer hos os. Codans kundeteam for selvstændige kan hjælpe dig med både erhvervs og privatforsikringer, så du får den bedste løsning.

Garanti mod underforsikring

Går dit firma bedre end forventet, er du forsikret mod underforsikring. Vi går ind og dækker differencen med op til 20%, hvis uheldet er ude og din dækningssum er lavere end dit firmas faktiske værdier.

Vores garanti hænger sammen med en service om en årlig gennemgang af dine forsikringsbehov.

Hurtig og effektiv hjælp hvis skaden skulle ske

Vi hjælper dig med at forebygge skader og giver dig en effektiv hjælp, hvis skaden skulle ske. Vores fokus er, at du så hurtigt som muligt skal komme videre med dit arbejde, så du kan holde hjulene i gang.