Få en gennemgang af din virksomheds forsikringsbehov

Uanset hvilken branche, du arbejder inden for, har Codan en brancheekspert, der kender alt til udfordringer, marked og muligheder.

Hvad kan du bruge eksperten til?

Codans brancheekspert kender alt til din branche og det marked, du arbejder i. Derfor kan vi give dig professionel rådgivning om de forsikringer, der er vigtige for virksomheden.

Valg af dækninger
Det er meget forskelligt, hvilke dækninger den enkelte virksomhed har brug for. Med udgangspunkt i mange års erfaring kan din brancheekspert stille de rigtige spørgsmål, så du bliver rigtigt dækket.

Garanti mod underforsikring
Der kan ske ting, der har indflydelse på den måde, din virksomhed er forsikret på. For at sikre dig mod forsikringer, der ikke er opdaterede, skal du blot gennemføre et forsikringstjek minimum én gang årligt - så har du garanti mod underforsikring i 12 måneder.

Individuelle tilpasninger
Alle virksomheder er forskellige. Derfor hjælper din brancheekspert med at tilpasse virksomhedens forsikringer, så de passer præcis til behovene.

Udarbejdelse af virksomhedens forsikringspolitik
Sammen med din brancheekspert udarbejdes virksomhedens forsikringspolitik, så det er klart hvilke forsikringer der til- og fravælges. Det giver et enestående overblik over virksomhedens forsikringsprogram, så der ikke opstår ubehaglige overraskelser.

Fire gode grunde til at vælge Codan