Firmabil­forsikring

Få den lovpligtige ansvarsforsikring, og sammensæt selv resten af forsikringen, så den passer til jeres firmabiler og varevogne.

Bestil tilbud

I Codan forsikrer vi disse erhvervskøretøjer

Forsikring af firmabil

Firmabilforsikringen giver jer den lovpligtige ansvarsforsikring, der også dækker medpassagerer i firmabiler og varebiler. I opbygger selv resten af forsikringen og kan fx vælge Kasko, der giver jer lånebil og udskiftning af forruden, hvor I vil, når vejret tillader det. Så kan forretningen køre videre, selvom I får skader.
Se, hvad forsikringen dækker

Forsikring af lastbiler

I skal have en lastbilforsikring, hvis jeres køretøj vejer over 3.500 kg. En lastbilforsikring indeholder altid den lovpligtige ansvarsforsikring, og I kan bl.a. udvide med Kasko og Fragtføreransvar. Hvis jeres lastbil har et tippelad, eller der er monteret en kran, kan I også få dækning for skader forbundet med disse.

Forsikring af busser

Har I en bus eller flere busser, skal I altid have den lovpligtige ansvarsforsikring, som I bl.a. kan udvide med Kasko. Med en busforsikring hos os, har I altid en fast selvrisiko og ingen kilometerbegrænsning.

Forsikring af arbejdsmaskiner

Har I en arbejdsmaskine med eller uden nummerplade, er det en god idé at tegne en forsikring, som dækker, hvis I fx kommer til at gøre skade på andre ting eller personer med maskinen. Det gælder, uanset om I har den stående på en byggeplads eller på et lager. En arbejdsmaskine kan have mange funktioner, og det er derfor vigtigt, at I får en forsikring, som passer til jeres behov og brug af maskinen. Det er fx individuelt, om I har brug for en kaskoforsikring eller Løfteansvar. 

Forsikringer for vognmænd

Som vognmand er det vigtigt at have den lovpligtige ansvarsforsikring på hvert køretøj. I kan bl.a. udvide forsikringen med Kasko, Fragtføreransvar, Løftedækning eller Miljødækning. Hos os vil I altid have en fast selvrisiko, og forsikringen er uden kilometerbegrænsning. 

Ring til os, hvis du vil høre mere

Ønsker I at høre mere om disse forsikringer, er I velkomne til at kontakte os.

Ring på 33 55 55 50

Anbefalede forsikringer til jer

Hvad dækker firmabilforsikringen?

Se, hvad forsikringen af firmabiler og varebiler dækker, og hvilke ekstra dækninger og services I kan tilvælge.