Bilforsikring til erhverv

Få den lovpligtige ansvarsforsikring, og sammensæt selv resten af forsikringen, så den passer til jeres firmabiler og varevogne.

Hør mere om firmabilforsikring

Jeg ønsker at høre mere om firmabilforsikring

Fill out my online form.


I Codan forsikrer vi disse erhvervskøretøjer

Erhvervsforsikring til biler

Med en bilforsikring til erhverv opnår I den optimale
dækning, der passer perfekt til jeres virksomhed. Få blandt
andet den lovpligtige ansvarsforsikring samt kasko til firmabilen og tilpas selv resten af bilforsikringen.  Så kan forretningen køre videre, selvom I får skader.
Se, hvad forsikringen dækker

Forsikring af lastbiler

I skal have en lastbilforsikring, hvis jeres erhvervskøretøj vejer over 3.500 kg. En lastbilforsikring indeholder altid den lovpligtige ansvarsforsikring, og I kan bl.a. udvide med Kasko og Fragtføreransvar. Hvis jeres lastbil har et tippelad, eller der er monteret en kran, kan I også få dækning for skader forbundet med disse.

Forsikring af busser

Har I en bus eller flere busser, skal I altid have den lovpligtige ansvarsforsikring, som I bl.a. kan udvide med Erhverv Kasko. Med en busforsikring hos os, har I altid en fast selvrisiko og ingen kilometerbegrænsning.

Forsikring af arbejdsmaskiner

Har I en arbejdsmaskine med eller uden nummerplade, er det en god idé at tegne en erhvervsbilforsikring, som dækker, hvis I fx kommer til at gøre skade på andre ting eller personer med maskinen. Det gælder, uanset om I har den stående på en byggeplads eller på et lager. En arbejdsmaskine kan have mange funktioner, og det er derfor vigtigt, at I får en erhvervsbilforsikring, som passer til jeres behov og brug af maskinen. Det er fx individuelt, om I har brug for en Erhverv kaskoforsikring eller Løfteansvar. 

Forsikringer for vognmænd

Som vognmand er det vigtigt at have den lovpligtige ansvarsforsikring på hvert køretøj. I kan bl.a. udvide forsikringen med Erhverv Kasko, Fragtføreransvar, Løftedækning eller Miljødækning. Hos os vil I altid have en fast selvrisiko, og erhvervsbilforsikringen er uden kilometerbegrænsning. 

Ring til os, hvis du vil høre mere

Ønsker I at høre mere om disse forsikringer, er I velkomne til at kontakte os.

Ring på 33 55 55 50

Hvad dækker firmabilforsikringen?

Se, hvad forsikringen af firmabiler, varebiler og erhvervskøretøjer
dækker, og hvilke ekstra dækninger og services I kan tilvælge.

Anbefalede forsikringer til jer