It-kriminalitetsforsikring

Er din firmakonto sikret mod hackerangreb og anden it-kriminalitet?

Beskyt virksomheden mod it-kriminalitet

Virksomheder udvikler sig i takt med den nye teknologi og it er afgørende for forretningen. Alle søger at forbedre processer og systemer, så vi kan yde mere og skabe bedre løsninger for os selv og vores kunder. Det gør os mere afhængige af vores data og af virksomhedens it-infrastruktur.

Med afhængigheden følger en voksende sårbarhed over for it-kriminalitet, og derfor er der en stigende efterspørgsel på forsikringer der giver tryghed og afhjælper følgerne, når uheldet er sket.

Ring på 33 55 32 05

Faktablad om it-kriminalitetsforsikring

Hvem er sårbar over for it-kriminalitet?

It-kriminalitet er en reel risiko – uanset hvilken størrelse og type af virksomhed I har. Hvis jeres virksomhed bruger it og er afhængig af kommunikation og data, er I i potentiel fare for at blive udsat for en it-kriminel handling.

It-kriminalitet kan have fatale konsekvenser for jeres virksomhed. Både i forhold til økonomiske konsekvenser, men også i forhold til virksomhedens renommé.

It-kriminalitet omfatter

Netbanksindbrud, fx hvis en hacker tømmer din virksomheds netbank.

Meromkostninger til fjernelse af virus og genetablering af data mv. efter virus og datasabotage. Vi dækker disse omkostninger med helt op til 25 % af forsikringssummen.

Fakta om it-kriminalitet

  • 74% ud af 250 danske og 100 norske virksomheder været udsat for et it-kriminalitet ifølge undersøgelse fra PwC Cybercrime Survey 2017.
  • Trusselsvurdering i Danmark er meget høj ifølge Center for Cybersikkerhed 2018.
  • Vi ser hvert år en øget stigning i antallet af anmeldelser om it-kriminalitet.