Codan Konto Service

Månedlig betaling

Fordel betalingen over hele året

Normalt skal erhvervsforsikringer betales forud og en gang om året. Men måske kommer opkrævningen ikke lige i den måned, hvor der er mest plads på kassekreditten. Derfor har du hos os mulighed for at betale forsikringen over alle årets 12 måneder.

Fordele ved Codan Konto Service:

  • Små månedlige betalinger i stedet for én stor.
  • Betaling bagud i stedet for forud.
  • Bedre likviditet.
  • Renterne kan trækkes fra i skat.
  • Indbetaling via Betalingsservice uden gebyr.
  • Mulighed for kontoudtog hver måned.

For at benytte Codan Konto Service skal din samlede erhvervsforsikringspræmie minimum være på 10.000 kr. Samtidig forudsætter det en individuel kreditvurdering.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du ikke fået svar på dit spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig videre. Send en besked via chat-funktionen, eller ring til os på 33 55 55 50.

Ofte stillede spørgsmål om Codan Konto Service

Hvorfor stemmer den månedlige betaling ikke med årspriserne fordelt på 12 måneder?

Den typiske årsag er, at første betaling er blevet rykket en måned. Ind imellem kan vi ikke nå at tilmelde dine betalinger til Betalingsservice inden tilmeldingsfristen.

Du kan derfor godt have betalt for nogle forsikringer, mens andre er blevet forskudt. Er du ikke blevet opkrævet for en forsikring tidligere, vil din månedlige opkrævning blive en smule højere resten af året, så du indhenter den måned, du ikke har betalt for. På den måde skal du ikke betale flere månedsopkrævninger oven i hinanden, men kan fordele betalingen over resten af forsikringsåret.

Jeg har betalt for meget for mine forsikringer og har penge til gode. Får jeg dem udbetalt?

Opsiger du en forsikring, modregner vi automatisk beløbet på din næste regning, hvis du har betalt for meget. Ændrer du i dine forsikringer, så de bliver billigere, modregner vi beløbet i din årlige saldo.

Hvorfor skal jeg betale min regning, når jeg har opsagt mine forsikringer?

Betaler du dine forsikringer hver måned, betaler du dem bagud. Det vil sige, at du betaler for den måned, som lige er gået. Når du fx betaler den 1/1, gælder det for perioden 1/12-31/12. Har du opsagt dine forsikringer med virkning fra den 1/1, skal du derfor betale sidste gang den 1/1.

Jeg har aftalt at betale over Betalingsservice, men har fået et girokort. Skal jeg betale det?

Har du modtaget et girokort, men burde være tilmeldt Betalingsservice, er der sket en fejl. Du skal derfor betale girokortet, som du har modtaget. Herefter kan du selv tilmelde din betaling til Betalingsservice i din netbank.