30%* af de mindre
virksomheder i Danmark
er ikke forsikret.
Er din?

*Kilde: Wilke

Lad ikke it-kriminalitet, brand, indbrud eller erstatningskrav stå i vejen for din virksomheds succes.

Fra uforsikret

til godt forsikret

nu og her.

Uden en erhvervsforsikring kan it-kriminalitet, brand, indbrud og erstatningskrav true din virksomhed. På denne side har vi gjort det så nemt som muligt at gå fra uforsikret til godt forsikret – og Codans opstartspakke er oven i købet gratis for dig i 30 dage.

Værd at huske:

  • Udgiften til erhvervsforsikring kan trækkes fra i dit regnskab
  • Opstartspakken har en værdi af 500 kr. pr. md.
  • Hvis du også bliver privatkunde hos Codan, får du op til 23% i samlerabat

I løbet af de 30 dage kontakter vi dig for, om du vil forsætte med en erhvervsforsikring hos Codan, så du også er godt dækket, når din opstartspakke udløber. En solid erhvervsforsikring er ikke så dyr, som mange forestiller sig, men prisen afhænger af din branche og dine ønsker til dækningen. Derfor tager vi kontakt til dig for at sikre at din virksomhed har den optimale dækning. Hvis du ikke ønsker at tilvælge en skræddersyet erhvervsforsikring ophører din opstartspakke helt uforpligtende efter 30 dage regnet fra den dag, du modtog vores bekræftelsesmail.

Hvor hurtigt træder dækningen i kraft?

Vi sender dig en mail med en godkendelse eller et afslag inden for få dage.

Denne mail er dit forsikringsbevis, som giver dig 30 dages solid dækning. Bemærk: Få virksomheder (fx i brancher med særlig risiko eller virksomheder registreret i RKI) kan ikke forsikres med vores gratis opstartspakke. Vores bekræftelsesmail fortæller tydeligt, om vi kan dække din virksomhed eller ej.


*Tilbuddet er helt uforpligtende, men gælder kun virksomheder, som ikke allerede er tilsvarende forsikret hos Codan, eller som har benyttet tilbuddet tidligere. Vi kan forsikre langt de fleste, men nogle virksomheder har særlige risici, som vores forsikrings-

Efter de 30 dage:

De første 30 dage er gratis og helt uforpligtende, og du kan forlade os igen uden at foretage dig yderligere. Vi kontakter dig i løbet af de 30 dage for at tilbyde dig fortsat dækning med en skræddersyet erhvervsforsikring for ned til 500 kr./md. Opstartspakken medfører ingen udgifter for dig, og du betaler først, hvis du senere vælger at acceptere vores tilbud på en skræddersyet erhvervsforsikring, hvor vi sammen aftaler pris og vilkår.pakke ikke kan dække. Derfor er det desværre ikke alle, som kan modtage vores gratis forsikringspakke. Når du indsender formularen sender vi inden for få døgn en bekræftelse eller en afvisning ift., om vi kan forsikre din virksomhed. Måske ringer vi dig op, med et par uddybende spørgsmål.

Codan har sammensat en opstartspakke der giver dig alle de vigtigste dækninger, du har brug for som selvstændig erhvervsdrivende. Du får 30 dage gratis helt uforpligtende.

Fill out my online form.

Sådan gør du:

1. Udfyld formularen og send dine oplysninger ind.

2. Inden for kort tid bekræfter vi, om vi kan forsikre din virksomhed.

3. Nyd dine 30 dage med gratis erhvervsforsikring!

Bemærk: Få virksomheder (fx i brancher med særlig risiko) kan ikke forsikres med vores gratis opstartspakke. Kreditgodkendelse kræves.

Vidste du?

Mange selvstændige tror, at deres private forsikringer også dækker i firmaet, men konkret står 30% helt uden erhvervsforsikring. It-kriminalitet, brand, indbrud og erstatningskrav fra kunder truer din virksomheds eksistens, hvis uheldet er ude.Sådan er du dækket

Når du indsender formularen her på siden, vil du inden for få dage modtage en bekræftelse eller et afslag på, om du gratis og uforpligtende er dækket af vores 30 dages opstartspakke for erhvervsdrivende. Forsikringen dækker fx:

Skader efter brand- og vandskader, tyveri og drifttab
Vi dækker fx tyveri af inventar, møbler eller andre værdier i din virksomhed, hvis indbrudstyven har skaffet sig adgang til en bygning eller et lokale, der var forsvarligt aflåst.

Skader på andre mennesker og ting
Du risikerer at skulle betale erstatning, hvis du kommer til at ødelægge noget hos en kunde, eller hvis kunden kommer til skade hos dig. Med opstartspakken dækker vi dig, hvis du bliver gjort ansvarlig for sådan en skade.

Tab ved IT-kriminalitet
Du er dækket, hvis din computer får en virus, eller hvis en hacker tømmer din virksomheds netbank.

Forsikringspakken dækker
din virksomhed ved:

Brand
Vi dækker direkte skader på din virksomheds løsøre (ting) som følge af brand.

Tyveri
Vi dækker tyveri af din virksomheds løsøre (ting), hvis indbrudstyven har skaffet sig adgang til en bygning eller et lokale, der var forsvarligt låst.

Bemærk, at hvis du har elektronik til internt brug i virksomheden (PC’er, skærme, projektorer, musikanlæg, fotoudstyr m.m.) for mere end 196.000 kr., eller hvis du har varer til videresalg, er der strengere krav til tyverisikring end blot en lås på døren.

Vandskade
Vi dækker direkte skader på din virksomheds løsøre (ting), som følge af voldsomt skybrud eller tøbrud, eller som følge af et sprængt vandrør.

Erstatning for brand, tyveri og vandskade kan maksimalt udgøre 500.000. kr. i alt i den gratis forsikringsperiode.

Driftstab
Hvis en brand, tyveri, eller vandskade medfører, at du mister omsætning og indtjening, dækker vi dit dokumenterede tab af dækningsbidrag med optil 300.000 kr. i op til 12 måneder.

Erhvervsansvar
Hvis du kommer til at ødelægge noget ude hos en kunde, eller kunden kommer til skade under et besøg hos dig, kan du risikere at skulle betale erstatning. Vi dækker, hvis din virksomhed bliver gjort juridisk ansvarlig for en skade på andre mennesker eller deres ting. Erstatningen kan maksimalt udgøre 10.000.000 kr. i den gratis forsikringsperiode.

It-kriminalitet
Hvis din computer bliver hacket og din virksomheds netbank bliver tømt, eller du får data ødelagt af en virus, erstatter vi dit tab eller din udgift.

Erstatningen kan maksimalt udgøre 500.000 kr. i alt i den gratis forsikringsperiode.

Generelt
Dækningerne træder i kraft, når og hvis du modtager en godkendelse pr. mail og er gældende de følgende 30 dage. Skader sket før og efter denne periode er ikke omfattet af forsikringen.

Der gælder en selvrisiko på 5.000 kr. ved enhver skade

For forsikringen gælder Codans almindelige regler og forsikringsbetingelser for erhvervsforsikringer.