Stærke relationer

Vores mål er at yde en god og ubesværet service til alle vores kunder og samarbejdspartnere. Vi arbejder hele tiden på at blive endnu bedre og tilpasse vores service i takt med, at vores kunders behov ændrer sig, og vores branche udvikler sig.

Hvorfor betyder det noget?

Vi hjælper vores kunder, så de har vished og handlekraft, hvis uheldet skulle ske. For at gøre dette effektivt, skal vi støtte dem i alle aspekter af vores virksomhed - fra produktudvikling, salg, kommunikation til skadebehandling.

Medarbejdere der trives

Codan skal være et sted, hvor man som medarbejder kan udvikle sig. Vi arbejder med at udvikle en kvalitets- og samarbejdskultur, som hjælper vores medarbejdere med at udvikle de kompetencer, der er brug for i fremtiden.

Hvorfor betyder det noget?

Vores vigtigste aktiv er vores medarbejdere – vi ved, at engageret arbejdsstyrke er nøglen til at skabe en succesfuld virksomhed. Forskning viser, at en mangfoldig arbejdsstyrke klarer sig bedre – og leverer øget produktivitet, engagement, trivsel og sundhed.

Der sker hele tiden forandringer i et moderne arbejdsmiljø, og en fleksibel arbejdsplads er nu mere nødvendig og almindelig end nogensinde før. Den teknologiske udvikling tager også fart. Efterhånden som der opstår nye kompetenceområder, stiger behovet også for, at vi opkvalificerer og udvikler vores medarbejdere som forberedelse til fremtidens arbejde.

Vores tilgang

Vi er dedikeret til at udvikle vores medarbejderes muligheder og skabe et miljø, hvor de kan arbejde sammen og betjene vores kunder mest effektivt.

Aktive i vores lokalsamfund

Vi arbejder kontinuerligt med at vedligeholde vores relationer med vores lokalsamfund. Uanset om det drejer sig om at fremme frivilligt arbejde for medarbejdere eller støtte lokale projekter og initiativer, forsøger vi altid at gøre en positiv forskel for det samfund, vi er en del af.

Hvorfor betyder det noget?

Som virksomhed eksisterer vi ikke isoleret - vi er en integreret del af vores lokalsamfund. Vi mener, at de bedste virksomheder forstår at hjælpe de mennesker, der bor og arbejder omkring dem. Derfor vil vi også gerne gøre vores for involvere os i vores lokalsamfund og dele ud af vores viden til fordel for andre.