Codan ansætter Lars Juhl som direktør for Operations & Process

2. juli 2015

Lars Juhl kommer fra en stilling som Director Managed Services i Atos IT Services og tiltræder i den nyoprettede stilling hos Codan den 1. oktober 2015.

Lars Juhl har stor erfaring med IT-leverancer, kundeservice og process excellence. Han har bl.a. haft ansvaret for IT-services, Lean-programmer, kundeservice på front- og backoffice support, samt fraud- og skadebehandling fra tidligere ansættelser i store nordiske og internationale virksomheder.

”Jeg er glad for at kunne byde Lars Juhl velkommen til Codans ledelsesteam. Lars har bred operationel ledelseserfaring, og bliver en nøglefigur i arbejdet med at udvikle og forenkle Codans systemer og processer”, siger Codans landedirektør Aaron Devitt.
Lars har senest været COO/Group Executive Vice President Operations i Nets og Director for Managed Services i Atos.

”Jeg ser meget frem til at starte i min nye rolle, og medvirke til at gøre Codan til et af Danmarks mest serviceorienterede forsikringselskaber, hvor kunden er i centrum for alle aktiviterer. Jeg håber, at mine erfaringer med IT-systemer og kundeservice vil bidrage til Codans fortsatte udvikling”, siger Lars Juhl.
Lars Juhl er 58 år og bor i Lyngby med sin kone Marianne.Yderligere oplysninger
Mads Houe
Pressechef
Tlf. 30 37 83 53

Om Codan Forsikring
Codan Forsikring er Danmarks tredjestørste forsikringsselskab og har knap 340.000 danske husstande og godt 50.000 små og store virksomheder som kunder. Codan-koncernen er i dag 100 procent ejet af den britiske forsikringskoncern RSA. Dermed er Codan en del af et af verdens største forsikringsselskaber med 23.000 medarbejdere.
Læs mere om Codan på www.codan.dk

Pressemeddelelsen som pdf

Tilbage til Presse