Tryg og Intact fremsætter købstilbud på Codan

Vores ejere, det vil sige aktionærer i RSA Insurance Group, har accepteret et fælles købstilbud fra forsikringsselskaberne Tryg og Intact om at overtage RSA, inklusive Codan Danmark.

Næste skridt er en række officielle myndighedsgodkendelser, som transaktionen er betinget af.

Vi fortsætter med at drive vores forretning som normalt. Alle parter har fuld fokus på at sikre, at vi altid driver vores forretning så enkelt, effektivt og konkurrencedygtigt, som muligt, til gavn for kunder, samarbejdspartnere og samfundet. Det er fortsat vores højeste prioritet, uanset vores ejerforhold.

Det formelle købstilbud og den igangværende proces ændrer derfor ikke på, hvordan vi arbejder, eller hvordan du kan kontakte os eller blive betjent i den kommende tid.

Vores skadebehandling, salg af forsikring og alle andre henvendelser vil håndteres på samme måde som før.

Som altid er vi fokuseret på at yde den bedste service, vi kan, og i den ånd vil vi holde alle vores interessenter bedst muligt informeret om udviklingen.

Efter myndighedsgodkendelser, vil Intact overtage det formelle ansvar for Codan Danmark i samarbejde med vores ledelse, mens Tryg forbliver en selvstændig virksomhed og konkurrent på det danske marked. Det forventes, at opkøbet vil være gennemført i andet kvartal af 2021.

Du kan læse flere detaljer om købstilbuddet på RSA’s hjemmeside (på engelsk).

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål.