Om virksomheden

Codan

Codan er her for at hjælpe, hvis uheldet skulle være ude. Vi tilbyder erhvervsforsikringer, privatforsikringer og sundhedsforsikringer. Selvom forsikringer er en stor tryghed, hvis skaden skulle ske, så vil du nok allerhelst undgå skader. Derfor sælger vi ikke kun forsikringer, vi rådgiver også i at forebygge skader. 

I Codan er vi drevet af nysgerrighed, og vi prøver hele tiden at blive klogere på det liv, vores kunder lever, og de brancher, vi arbejder med. Denne nysgerrighed sætter os i stand til at kunne udvikle produkter og services, der passer til vores kunders behov. Vi gør os umage for hele tiden at være et skridt foran og følge samfundets udvikling.  

Som et af Danmarks største og ældste forsikringsselskaber har vi mange års erfaring, og vores assurandører og servicekonsulenter har specialviden om de brancher og områder, de arbejder med. Vi hjælper årligt omkring 245.000 danske husstande og 50.000 små og store virksomheder med godt 200.000 skader.  

I Codan er vi ca. 1.200 medarbejdere fordelt på to lokationer - én i Aarhus og én i København - og vi har hovedkontor i Codanhus på Gammel Kongevej på Frederiksberg.

En del af Alm. Brand Group
Den 2. maj 2022 købte Alm. Brand Codan, og Alm. Brand og Codan blev én koncern, Alm. Brand Group, med Rasmus Werner Nielsen som CEO, og hvor Codan er et datterselskab af Alm. Brand. Privatsikring er fortsat vores datterselskab og også en del af Alm. Brand Group.  

Læs mere om Alm. Brand Group

Læs mere om Alm. Brands opkøb af Codan

Læs mere om Privatsikring