Om virksomheden

Codan

Codan tilbyder erhvervsforsikringer, privatforsikringer og sundhedsforsikringer. Vi er der til at hjælpe, hvis uheldet er ude. Men du vil nok allerhelst helt at undgå skader. Derfor sælger vi ikke kun forsikringer – vi rådgiver også om forebyggelse. Og vi er stolte af, at langt størstedelen af vores kunder fortæller os, at de er tilfredse med vores rådgivning.

I Codan er vi drevet af nysgerrighed. Vi prøver hele tiden at blive klogere på det liv, vores kunder lever, og de brancher, vi arbejder med. Det sætter os i stand til at udvikle produkter og services, der passer præcis til dine behov. Og vi gør os umage for hele tiden at være et skridt foran.

Som et af det skandinaviske markeds største og ældste forsikringsselskaber har vi mange års erfaring, og vores assurandører og servicekonsulenter har specialviden om de brancher og områder, de arbejder med. Vi hjælper årligt i Danmark omkring 245.000 husstande og 50.000 små og store virksomheder med godt 200.000 skader.

Codan er en del af Codan-koncernen med Christian Baltzer som CEO, og er ejet 50% af canadiske Intact Financial Corporation og 50% af danske Tryg A/S. 

Vi er ca. 1.000 medarbejdere i Danmark fordelt på to lokationer, én i København og én Aarhus.