Om virksomheden

Codan

Vi er en del af landets næststørste forsikringskoncern.

Den 2. maj 2022 købte Alm. Brand A/S Codan, og Alm. Brand og Codan blev en del af samme koncern - Alm. Brand Group - med Rasmus Werner Nielsen som CEO. Codan blev den 31. marts 2024 et brand i Alm. Brand Group, og Forsikringsselskabet Privatsikring A/S blev juridisk set et datterselskab til Alm. Brand Forsikring A/S. 

Sammen med Alm. Brand, Privatsikring og Erhvervssikring er vi Danmarks næststørste forsikringskoncern: Alm. Brand Group.

Vi er her for at hjælpe, hvis uheldet skulle være ude. Vi tilbyder erhvervsforsikringer, privatforsikringer og sundhedsforsikringer. Selvom forsikringer er en stor tryghed, hvis skaden skulle ske, så vil du nok allerhelst undgå skader. Derfor sælger vi ikke kun forsikringer, vi rådgiver også i at forebygge skader. 

Vi er drevet af nysgerrighed, og vi prøver hele tiden at blive klogere på det liv, vores kunder lever, og de brancher, vi arbejder med. Denne nysgerrighed sætter os i stand til at kunne udvikle produkter og services, der passer til vores kunders behov. Vi gør os umage for hele tiden at være et skridt foran og følge samfundets udvikling.  

Codan er et af Danmarks største og ældste forsikringsselskaber og har mange års erfaring. Vores assurandører og servicekonsulenter har specialviden om de brancher og områder, de arbejder med.  

Vi har hovedkontor på Midtermolen på Østerbro i København.

Læs mere om Alm. Brand Group

Læs mere om Alm. Brands opkøb af Codan

Læs mere om Privatsikring