Ulykkesforsikring

Hos Codan kan du få ulykkesforsikring, der passer til dit behov

Vi kan skræddersy ulykkesforsikringen, så den passer til netop dit behov for økonomisk erstatning som følge af en ulykke.

Almindelig ulykkesforsikring
En ulykkesforsikring giver dig ikke bare økonomisk kompensation, hvis du får varige mén efter en ulykke. Den dækker også udgifter til genoptræning efter en ulykke. Derudover kan du supplere forsikringen med ekstra dækninger. Fx tandskadedækning, der hos Codan også dækker tyggeskader, eller strakserstatning, som giver dig økonomisk hjælp her og nu, hvis du kommer ud for en ulykke – uanset om ulykken giver dig varigt mén eller ikke.

Få dine børn dækket i alle tilfælde med Codan Barn udvidet
Codan Barn udvidet er en forsikring, der dækker varige mén som følge af både ulykke og sygdom. Codan Barn udvidet giver også økonomisk hjælp under sygdomsforløbet, der gør det muligt at fokusere på at være der for dit barn i hverdagen.

Codan 50+ er en af de store fordele ved at blive ældre
Codan 50+ er en særlig forsikring for alle over 50 år. Forsikringen giver dig erstatning med det samme, hvis du får specifikke skader pga. en ulykke.
Du kan kombinere Codan 50+ og en ulykkesforsikring, og på den måde være dækket både her og nu, og på lang sigt. Men du kan naturligvis også vælge en af forsikringerne alene alt efter dit behov.

Ring på 33 55 55 50

Og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. Eller beregn din pris her