Bilforsikring

Bliv elitebilist fra dag 1Sådan dækker vores bilforsikring

Bilforsikringen indeholder altid en ansvarsdækning. Få overblik over, hvilke dækninger du ellers kan vælge, og hvordan de sikrer dig og din bil.

En god bilforsikring efter dine behov

Hos Codan ønsker vi, at du får en god bilforsikring, som er skræddersyet til dig. Den bedste bilforsikring for dig, afhænger i høj grad af dine ønsker og behov, og derfor er det op til dig, hvordan du sammensætter din bilforsikring hos os. Vi giver dig mange valgmuligheder, og derfor står vi naturligvis også klar med en hjælpende hånd, når du skal sammensætte din bilforsikring. Det vigtigste er, at du får den helt rigtige bilforsikring, så du kan føle dig tryg ude på vejene.

Udover den lovpligtige ansvarsforsikring vælger mange også Kasko, som sikrer dig mod uforudsete udgifter til reparation eller ny bil, hvis du får en skade. Vi tilbyder lånebil i den periode, du er uden bil. Du kan også vælge Delkasko, som er billigere, men dækker færre skader. Den kan du typisk vælge, hvis bilen ikke har så høj værdi.
Du kan læse mere om vores tilvalg til din bilforsikring her
.  

Bliv elitebilist fra dag 1

Du bliver automatisk elitebilist hos Codan, når du er over 25 år og har 3 års skadefri kørsel. Det vil sige, at du ikke har været i et trafikuheld eller fået andre skader på bilen inden for de seneste 3 år. På den måde kan du få titlen elitebilist fra dag 1 hos Codan. Som elitebilist får den billigste bilforsikring hos os. Du skal bare kunne dokumentere, at du har 3 års skadefri kørsel, og så klarer vi resten. Læs mere om at blive elistebilist.

Ingen selvrisiko på flere skader

Hos Codan kan du få hele erstatningen udbetalt efter en lang række skader ved at slippe for selvrisikoen. Det gør du ved at tilvælge Selvrisikosikring til din bilforsikring. På den måde bliver selvrisikoen fjernet på en række skader, og det betyder, at du ikke selv skal betale for en del af skaden. Det gælder selv, hvis din bil bliver udsat for hærværk, skal have repareret et stenslag eller får en skade, fordi du har påkørt et dyr.  

Parkeringsskader  - 0 kr. i selvrisiko

Med Codans bilforsikring kan du tilvælge Parkeringsskader, og på den måde slippe for selvrisikoen ved parkeringsskader. Du betaler altså 0 kr. i selvrisiko. Det betyder, at skader, som din bil får imens, den er parkeret, vil blive dækket af os. Vi dækker skader som følge af påkørsel af andet køretøj, indkøbsvogne og slag fra bildør af ukendt skadevolder. Det kan være en god ide at tilvælge Parkeringsskader til din bilforsikring, hvis din bil fx ofte holder på parkeringspladser.     

Lånebil

Hos Codan ønsker vi, at vores forsikringer kan være med til at gøre din dagligdag lettere og mere bekymringsfri. Derfor tilbyder vi en lånebil ved skader, så du kan fortsætte din dagligdag som normalt. Et uheld med din bil kommer således ikke til at forstyrre din dagligdag eller økonomi.  

  • Lånebil tilbydes i hele Danmark bortset fra ikke-brofaste øer og Grønland.
  • Du får en lånebil i hele reparationsperioden, men ikke ved glasskade, totalskade eller tyveri.
  • Med lånebilen følger i gennemsnit 100 km. fri kørsel pr. dag. Du skal selv betale for brændstof.
  • Du har mulighed for at tegne en selvrisikodækning hos værkstedet via en egenbetaling, så du får dækket selvrisikoen i tilfælde af, at lånebilen får en skade.
Beregn din pris på bilforsikring