Bilforsikring

Lige nu får du

15% rabat*

Vi bruger dit CPR-nummer til at gøre det enkelt og hurtigt for dig at komme frem til en præcis pris. Hvis du ønsker et tilbud uden at skulle afgive dit CPR-nummer, skal du i stedet ringe til os på 33 55 39 83.

*Tilbuddet gælder fra 15. november til og med 15. december 2021.
Rabatten gælder hele policens levetid. Rabatten gælder ikke afgifter og gebyrer. 

Sammensæt forsikringen, så den passer til dig og din bil

Det er helt op til dig, hvordan du sammensætter din bilforsikring hos os – vi giver dig mange muligheder, så du kan få den rigtige forsikring. Du skal dog altid have en ansvarsforsikring, som er lovpligtig, og som alle vores bilforsikringer derfor indeholder.

Bliv elitebilist fra dag 1

Er du fyldt 25 år, og kan du dokumentere, at du har 3 års skadefri kørsel, bliver du automatisk elitebilist og får den billigste bilforsikring hos Codan.

Mange vælger udover ansvarsforsikring også Kasko, som sikrer dig mod uforudsete udgifter til reparationer eller en ny bil, hvis du får en skade. Vi tilbyder også en lånebil, så et uheld forstyrrer din dagligdag og økonomi mindst muligt. Du kan også få en Delkasko, som dækker færre skader, men til gengæld er billigere. Den kan du typisk vælge, hvis bilen ikke har så høj værdi.

Vil du have ekstra tryghed i hverdagen – og økonomien – kan du tilvælge en række andre dækninger. Du kan blandt andet få Vejhjælp, sikre dig ved parkeringsskader og vælge Førerplads, som modsat de andre dele af bilforsikringen dækker ved soloulykker.

0 kr. i selvrisiko

Slip for selvrisikoen, og få hele erstatningen udbetalt. Med tilvalget Selvrisikosikring kan du fjerne selvrisikoen på en række skader - fx hvis din bil bliver udsat for hærværk, skal have repareret et stenslag og får en skade, fordi du påkører et dyr.

Beregn din pris på bilforsikring

Sådan dækker bilforsikringen

Bilforsikringen indeholder altid en ansvarsdækning. Få overblik over, hvilke dækninger du ellers kan vælge, og hvordan de sikrer dig og din bil.