Sammensæt forsikringen, så den passer til dig og din bil

Det er helt op til dig, hvordan du sammensætter din bilforsikring hos os – vi giver dig mange muligheder, så du kan få den rigtige forsikring. Du skal dog altid have en ansvarsforsikring, som er lovpligtig, og som alle vores bilforsikringer derfor indeholder.

Bliv elitebillist fra dag 1
Er du fyldt 25 år, og kan du dokumentere, at du har 3 års skadefri kørsel, bliver du automatisk elitebilist og får den billigste bilforsikring hos Codan.

Mange vælger udover ansvarsforsikring også Kasko, som sikrer dig mod uforudsete udgifter til reparationer eller en ny bil, hvis du får en skade. Vi tilbyder også en lånebil, så et uheld forstyrrer din dagligdag og økonomi mindst muligt. Du kan også få en Delkasko, som dækker færre skader, men til gengæld er billigere. Den kan du typisk vælge, hvis bilen ikke har så høj værdi.

Vil du have ekstra tryghed i hverdagen – og økonomien – kan du tilvælge en række andre dækninger. Du kan blandt andet få Vejhjælp, sikre dig ved parkeringsskader og vælge Førerplads, som modsat de andre dele af bilforsikringen dækker ved soloulykker.

0 kr. i selvrisiko
Slip for selvrisikoen, og få hele erstatningen udbetalt. Med tilvalget Selvrisikosikring kan du fjerne selvrisikoen på en række skader - fx hvis din bil bliver udsat for hærværk, skal have repareret et stenslag og får en skade, fordi du påkører et dyr.

Beregn din pris på bilforsikring

Sådan dækker bilforsikringen

Bilforsikringen indeholder altid en ansvarsdækning. Få overblik over, hvilke dækninger du ellers kan vælge, og hvordan de sikrer dig og din bil.

Grunddækning

Ansvar

Vi dækker skader på andre mennesker og deres ejendele, der sker, mens du kører. Vi dækker også dine medpassagerer.

Tilvalg

Kasko

Vil du sikre din bil, skal du vælge Kasko. Her får du udbetalt erstatning ved færdselsuheld, tyveri, hærværk og brand i bilen. Du får blandt andet også adgang til krisehjælp og en lånebil, hvis din egen skal repareres efter en skade.

Læs mere om kaskoforsikring

Delkasko

Delkasko er en lille udgave af Kasko – den dækker mindre, og prisen er lavere. Med Delkasko dækker vi, hvis din bil bliver udsat for hærværk, brand eller tyveri, men ikke ved færdselsuheld. Du bør typisk overveje Delkasko, hvis din bil ikke er så meget værd.

Selvrisikosikring

Slip for selvrisikoen, og få hele erstatningen udbetalt. Med Selvrisikosikring kan du fjerne selvrisikoen på en række skader – fx hvis din bil bliver udsat for hærværk, skal have repareret et stenslag og får en skade, fordi du påkører et dyr.

Parkeringsskade

Holder din bil ofte på parkeringspladser eller ved vejkanten? Så ved du måske, hvor irriterende det er at komme tilbage til en ridset eller bulet bil. Vælger du Parkeringsskade, undgår du selvrisikoen, hvis bilen får en skade, mens den holder parkeret.

Førerplads

Selvom du har en Kasko, er chaufføren ikke dækket, hvis du selv kører galt, og fx kører i grøften eller ind i et træ. Her kan du få ekstra tryghed ved at vælge Førerplads, som sikrer dig erstatning, hvis du kommer til skade under et solouheld.

Vejhjælp uden påhængsvogn

Vær sikker på at få hurtig hjælp, hvis fx din bil ikke vil starte, kører fast eller punkterer. Med Vejhjælp er hjælpen ni ud af ti gange fremme inden for 60 minutter og hjælper dig på stedet, så du kan komme videre i dagens program hurtigst muligt.

Læs mere

Vejhjælp med påhængsvogn

Kører du med trailer eller lignende, kan du vælge Vejhjælp med påhængsvogn. Så er du også sikret hurtig hjælp – typisk inden for 1 time – hvis din bil eller påhængsvogn ikke kan køre videre, fx hvis du er kørt fast med traileren og ikke selv kan få den fri.

Læs mere

Afleveringskasko

Undgå at bekymre dig over, om den bil du lejer eller leaser, skulle få en bule eller en anden mindre skade. Med Afleveringskasko på leasing biler dækker vi en række skader, der bliver opdaget, når du afleverer bilen. Så kan du slappe af, og nyde turen.

Services

Bilhenter

Bilhenter inklusive fri lånebil er en service, som du kun kan få hos Codan. Sammen med din Codan kaskoforsikring bliver det med Bilhenter lidt lettere at få hverdagen til at hænge sammen, hvis bilen får en kaskoskade – uden at det koster ekstra.

Læs mere

Lånebil

Får din bil en kaskoskade, men kan den køre lovligt videre, henter vi din bil og kører den på et af vores udvalgte fordelsværksteder. Vi afleverer samtidig en lånebil hjemme hos dig. Nemt og enkelt.

Læs mere

Fordelsværksteder

  • Op til 5 års garanti på alle reparationer  
  • Fabriksgarantien opretholdes 
    - bilen repareres efter fabrikantens forskrifter 
  • En ren bil tilbage, nyvasket og støvsuget - kvit og frit 
  • En lånebil mens din egen er til reparation - så skal du ikke undvære bilen i hverdagen (se regler for lånebil).
  • Gratis sikkerhedstjek, i forbindelse med skade, af fx lys og bremser - for din og familiens tryghed 
  • Mulighed for 10% rabat på øvrige karosserireparationer i forbindelse med en skade 

Vi har udvalgt Fordelsværkstederne efter mange års gode erfaringer med dem. Værkstederne har specialiseret sig i at reparere alle bilmærker efter fabrikanternes forskrifter, så du og din bil er i professionelle hænder. 

Læs mere om Lånebil, Bilhenter og Fordelsværksteder

Gratis reparation af stenslag

Hvis du har en bilforsikring med kasko i Codan, og hvis du får et stenslag i din forrude, kan du få repareret dette gratis.

Læs mere

Vi opdaterer vores systemer

Du kan stadig bruge vores beregnere, men kan i visse tilfælde komme ud for at få en fejlbesked undervejs. Hvis du oplever dette, er du desværre nødt til at lukke dit browservindue og prøve igen. 

Vi beklager ulejligheden.

Bliv klogere på detaljerne

Vores bilforsikring er ikke altid den billigste bilforsikring, men den dækker bredt, og du kan sammensætte den med en lang række tilvalg, så den passer til din bil og dine behov.

Vil du vide mere om bilforsikringens dækninger og vilkår, kan du læse mere i disse dokumenter. Har du allerede din bilforsikring hos os, kan du se dine betingelser på Mit Codan.

Produktarket giver dig et godt overblik over dine muligheder – ligesom produktinformationen, der også gør det nemmere at sammenligne vores bilforsikring med andre bilforsikringer. I betingelserne kan du finde alle detaljerne om forsikringen.

Kontakt os