DNA-mærkning

Med DNA-mærkning fra SelectaDNA gør du det sværere at være tyv

Ved hjælp af et kit fra SelectaDNA får du bl.a. en DNA-væske, som du kan påføre dine værdigenstande, fx inventar, computere eller tablets.

Væsken indeholder en unik DNA-kode, som Politiet kan aflæse og genstandene kan derfor spores tilbage til dig. På den måde bliver det svært for tyven at sælge stjålne genstande videre, og du øger chancerne for at få dine ting tilbage.

1. Mærk dine ejendele med SelectaDNA.

2. Sæt sikringsmærker på vinduer og døre.

3. Registrér din kode i SelectaDNA databasen.

SelectaDNA Privat Kit
25-mærkninger til 591 kr. (spar 204 kr.)

SelectaDNA 25-mærknings kit forebygger indbrud og tyveri med op til 83%. 25-mærkningskittet til private eller mindre erhverv er designet til at mærke og beskytte minimum 25 ejendele.

Antallet af mærkninger afhænger af hvor mange steder der bliver mærket på ejendelen. Der kan registreres 50 genstande i databasen. Mærker du flere, vil politiet alligevel kunne finde tilbage til dig som ejer vha. den unikke DNA-kode.

Ring og bestil på

33 55 44 33Ring til os eller kontakt din assurandør
- så får du et link til køb med rabat.

Mere om DNA-mærkning

DNA-mærkning udbydes af SelectaDNA/UniSecure, som har over 30 års erfaring med kriminalitetsforebyggelse. SelectaDNA/UniSecure bruges i 37 lande, og DNA-databasen opfylder de højeste globale sikkerheds-og kvalitetsstandarder. Dette sikrer, at vores kunders data opbevares sikkert på alle tidspunkter.

Politiet har adgang til søgninger i databasen, når ejendele er genfundet eller gerningsmænd er pågrebet. Dette gælder i alle lande, hvor SelectedDNA er repræsenteret.