Gratis SMS-varsling

Du kan abonnere på at modtage gratis varsler om vejret via SMS fra Codan. Tilmeld dig her og vær foran, næste gang vejret viser tænder.

Bliv varslet gratis om ekstremt vejr på SMS


Du kan nå at sætte havetrampolinen ind i skuret, fjerne løsdele fra altanen og lukke kældervinduer inden den næste storm eller skybrud rammer dit område. Med Codans SMS-varsling får du besked, så hurtigt at du kan nå at tage dine forholdsregler.

SMS’erne vil tikke ind på din telefon, når der er tale om skybrud, vindstød af orkanstyrke, storm, isslag og snestorm. Du kan derfor være sikker på at få besked hele året – uanset om det gælder sommerens højsæson for skybrud eller vinterens højsæson for isslag. Servicen sender ud for regionale forhold, så du vil kun modtage de varslinger, der er relevant for dig og din bopæl.

Servicen er gratis, og man kan melde sig til SMS-varsling uanset om man er kunde hos Codan eller ej. For Codan er vejrmeldinger og varslinger vigtige for alle – uanset forsikringsselskab.

Du kan abonnere på at modtage gratis varsler om vejret via SMS fra Codan. Tilmeld dig her og vær foran, næste gang vejret viser tænder. Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vilkårene for SMS-varslingen.

Eksempel på varsling
Varsling fra Codan. Der er i Frederiksberg risiko for vindstød af stormstyrke mellem fredag d. 4. marts kl. 23.00 – lørdag d. 5. marts kl. 07.00. Disse vindstød kan knække grene af træer og påføre skader på din bolig. Tip: Fastgør vindfølsomme genstande fx trampoliner og parasoller. Få flere råd på codan.dk/storm

 

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vilkårene for SMS-varslingen

Codans SMS-varsling er en gratis service der advarer dig, når det er vurderet, at der er risiko for, at visse former for ekstremt vejr er på vej til den adresse, du angiver. Tilmelding til Codans SMS-varsling garanterer ikke, at din forsikring dækker ved en skade. Codan påtager sig intet ansvar i tilfælde af udeblevne, mangelfulde eller forsinkede SMS'er, fejl eller problemer i de tekniske løsninger, der ligger bag servicen eller indholdet af varslerne. Husk at undersøge din forsikringspolice så du ved, hvordan du er dækket.

Hvis du er i tvivl, om din forsikring dækker, er du meget velkommen til at ringe til os på tlf. 33 55 55 50.

Codans SMS-varsling anvender data fra TV2 Vejret.

Afmelding af SMS-varsling
Du kan til enhver tid afmelde Codans SMS-varsling her på siden eller ved at sende en SMS med teksten UVEJR STOP til 1919. Det koster almindelig SMS-takst.