Bådforsikring

Fordele med en bådforsikring hos Codan

Med en bådforsikring hos Codan er din båd godt dækket både fra styrbord til bagbord
- til vands og til lands.

Ligesom det er vigtigt at finde den helt rigtige båd, så er det også vigtigt at vælge den rigtige forsikring. Ligesom til biler, kan du vælge en ansvarsforsikring og/eller en kaskoforsikring til din båd.

I oversigten her på siden kan du se, hvordan codans bådforsikring dækker, hvis du vælger enten ansvarsforsikring, kaskoforsikring eller vælger begge dele. Derudover er der mulighed for tilvælge både Udvidet kaskodækning, som dækker flere skadestyper, og Ulykkesdækning, der dækker dig og op til 5 medpassagerer, hvis I kommer til skade i forbindelse med et uheld på båden

Retshjælp

Private retssager kan være en dyr affære. Med retshjælpsdækningen får du dækket en del af dine udgifter i forbindelse med visse private retssager. Det kan fx være uoverensstemmelser omkring private lejeforhold, erstatningssager mm.

Læs mere her

Efterårsklargøring

Vi hjælper dig med at passe godt på din båd.

Hent tjekliste

33 55 55 50

Ring til os og hør mere, eller bestil et tilbud på bådforsikring.

Bestil tilbud på bådforsikring

Codan bådforsikring:

Dækning Kun Ansvarsforsikring Kun Kaskoforsikring Både Ansvar- og Kasko
Skader på mennesker og deres ting  -
Skader på dine medpassagerer i båden  -
Skader på din båd ved uheld under sejlads eller i havn  -
Skader under transport af båden  -
Knækket eller bøjet mast  -
Tyveri af hele og dele af båden  -
Skader efter hærværk  -
Skader på din båd ved brand, eksplosion og lynnedslag  -
Udgifter til bjærgning og bugsering  -
Slæbejolle op til 3,5 meter  -
Retshjælp

Dækker din båd både til
vands og til lands

Fast pris selvom du
får en skade

Fast præmie med
valgfri selvrisiko

Kun Ansvars-
forsikring

Dækker skader på andre mennesker og deres ejendele. Skader på din båd er ikke dækket.

Kan jeg nøjes med Ansvarsforsikringen?
Du kan vælge at nøjes med en Ansvarsforsikring, hvis du ikke synes, det er nødvendigt at få dækket din egen båd. Hvis du har en ny eller dyrere båd bør du overveje også at købe en kaskoforsikring, så du er dækket, hvis den bliver stjålet, eller skadet ved et uheld.

En ansvarsforsikring er ikke lovpligtig, men det er et krav fra mange havne, at du har den, for at du kan få lov at
sejle i og lægge til i havnen. Hvis du skulle komme til at sejle ind i andre både i havnen eller på anden måde skade andre mennesker og deres ting, har du et erstatningsansvar, og det dækker ansvarsforsikringen.

Bliv forsikret som skipper
Med en Ulykkesdækning er du som skipper og op til 5 medpassagerer også dækket, hvis der sker uheld under sejlads eller når I opholder jer på båden, når den ligger for anker eller til kaj.

Kun Kasko-
forsikring

Dækker skader på din båd. Skader på andre mennesker og deres ejendele er ikke dækket.

Kan jeg nøjes med Kaskoforsikringen?
Hvis du har en relativt ny og dyr båd, bør du vælge en Kaskoforsikring. Du kan godt nøjes med Kaskoforsikringen, hvis du er medlem af en bådklub, som har en kollektiv ansvarsforsikring. Hvis dit ansvar ikke er dækket af klubben, anbefaler vi, at du køber din egen ansvarsforsikring.

Bliv forsikret som skipper
Med en Ulykkesdækning er du som skipper og op til 5 medpassagerer også dækket, hvis der sker uheld under sejlads eller når I opholder jer på båden, når den ligger for anker eller til kaj.

Både Ansvars- og kasko-forsikring

Dækker skader på andre mennesker og deres ejendele og skader på din båd.

Så er du fuldt dækket
Vælger du Ansvars- og kaskoforsikring er din båd dækket fuldt ud. Det vælger langt de fleste med en relativt ny og dyrere båd. Du får dækket reparationer efter skader og hele båden, hvis den er totalskadet eller bliver stjålet.

Bliv forsikret som skipper Med en Ulykkesdækning er du som skipper og op til 5 medpassagerer også dækket, hvis der sker uheld under sejlads eller når I opholder jer på båden, når den ligger for anker eller til kaj.

Få dækket dine personlige ejendele
Du kan vælge at få dækket dine personlige ejendele, som du tager med på båden. Det skal du bare meddele os, når du køber forsikringen.