Bådforsikring

Med en bådforsikring kan du roligt sejle ud i det blå hele året

Vi er der, når du har brug for os. Vores bådforsikring dækker nemlig hele året. Skulle du være uheldig at komme ud for et uheld på vandet eller i havnen, hjælper vi dig og sørger for, at du oplever mindst muligt besvær under og efter uheldet.

  • Dækker op til 5 medpassagerer
  • Mast erstattes med nyværdi
  • Dækker sejlads i det meste af Europa

Du bestemmer selv, hvordan du vil forsikres

En ansvarsforsikring er ikke lovpligtig for alle, men det er et krav fra mange havne, at du har den, for at du kan få lov at sejle i og lægge til i havnen. Forsikringen er lovpligtig for både, der har uddannelseskrav.
Hvis du skulle komme til at sejle ind i andre både i havnen eller på anden måde skade andre mennesker og deres ting, har du et erstatningsansvar, og det dækker ansvarsforsikringen.

Ansvarsforsikring
Ansvarsforsikringen dækker skader på andre mennesker og deres ejendele, men skader på din båd er ikke dækket. Du kan vælge at nøjes med en ansvarsforsikring, hvis du ikke synes, det er nødvendigt at få dækket din egen båd. Hvis du har en ny eller dyrere båd bør du overveje også at købe en kaskoforsikring, så du er dækket, hvis den bliver stjålet, eller skadet ved et uheld.

Ansvar- og kaskoforsikring
Vælger du ansvars- og kaskoforsikring er din båd dækket fuldt ud. Den dækker både skader på andre mennesker og deres ejendele og skader på din båd. Det vælger langt de fleste med en relativt ny og dyrere båd. Du får dækket reparationer efter skader og hele båden, hvis den er totalskadet eller bliver stjålet.

Få dækket dine personlige ejendele
Du kan vælge at få dækket dine personlige ejendele, som du tager med på båden. Det skal du bare meddele os, når du køber forsikringen.

Hvordan dækker bådforsikringen?

AnsvarAnsvar og kasko

Ulykkesforsikring

Både du og optil 5 medpassagerer er dækket, hvis der sker uheld under sejlads, eller når I opholder jer på båden, når den ligger for anker eller til kaj.

Retshjælp

Private retssager kan være en dyr affære. Med retshjælpsdækningen får du dækket en del af dine udgifter i forbindelse med visse private retssager. Det kan fx være uoverensstemmelser omkring private lejeforhold, erstatningssager mm.

Læs mere her

Bliv klog på detaljerne

Vil du vide mere om bådforsikringens dækninger og vilkår, kan du læse mere i disse dokumenter. Har du allerede din bådforsikring hos os, kan du se dine betingelser på Mit Codan.

Produktarket giver dig et godt overblik over dine muligheder – ligesom produktinformationen, der også gør det nemmere at sammenligne vores bådforsikring med andre bådforsikringer. I betingelserne kan du finde alle detaljerne om forsikringen.

Vi har også lavet to tjeklister til dig, som du kan bruge, når du skal gøre din båd klar til en ny sæson.