Bådforsikring

Med en bådforsikring kan du roligt sejle ud i det blå hele året

Vi er der, når du har brug for os. Vores bådforsikring dækker nemlig hele året.
Skulle du være uheldig at komme ud for et uheld på vandet eller i havnen, hjælper vi dig og sørger for, at du oplever mindst muligt besvær under og efter uheldet.

Du bestemmer selv, hvordan du vil forsikres

En ansvarsforsikring er ikke lovpligtig for alle, men det er et krav fra mange havne, at du har den, for at du kan få lov at sejle i og lægge til i havnen. Forsikringen er lovpligtig for både, der har uddannelseskrav.
Hvis du skulle komme til at sejle ind i andre både i havnen eller på anden måde skade andre mennesker og deres ting, har du et erstatningsansvar, og det dækker ansvarsforsikringen.

Ansvarsforsikring
Ansvarsforsikringen dækker skader på andre mennesker og deres ejendele, men skader på din båd er ikke dækket. Du kan vælge at nøjes med en ansvarsforsikring, hvis du ikke synes, det er nødvendigt at få dækket din egen båd. Hvis du har en ny eller dyrere båd bør du overveje også at købe en kaskoforsikring, så du er dækket, hvis den bliver stjålet, eller skadet ved et uheld.

Ansvar- og kaskoforsikring
Vælger du ansvars- og kaskoforsikring er din båd dækket fuldt ud. Den dækker både skader på andre mennesker og deres ejendele og skader på din båd. Det vælger langt de fleste med en relativt ny og dyrere båd. Du får dækket reparationer efter skader og hele båden, hvis den er totalskadet eller bliver stjålet.

Få dækket dine personlige ejendele
Du kan vælge at få dækket dine personlige ejendele, som du tager med på båden. Det skal du bare meddele os, når du køber forsikringen.

Ring til os på
33 55 39 83

Hvordan dækker bådforsikringen?

Forsikringen dækker hele året. Med en Ansvar er du dækket, hvis du kommer til at skade andre mennesker og deres ting. Med en Kasko får du også dækket skader på din egen båd, dig selv og op til fem passagerer.

Mulige dækninger

– Ansvar
– Ansvar og Kasko, inkl. ulykkesforsikring

Codan Båd med Ansvar og Kasko dækker bla.

  • Pludselige skader på din båd
  • Sejlads i det meste af Europa op til 20 sømil fra kysten
  • Mast erstattes til nyværdi
  • Nyt sejl erstattes til nyværdi inden for de første fire år
  • Ulykkesforsikring for op til seks personer, inkl. tandskade
  • Henliggen hele året i godkendt A-havn
  • Udgifter til nødvendig bjærgning, hvis din båd går på grund.

Vi er der, når du har brug for os

Skulle du være uheldig at komme ud for et uheld på vandet eller i havnen, hjælper vi dig og sørger for, at du oplever mindst muligt besvær under og efter uheldet.