Indboforsikring

  • Om dig
  • Pris og dækninger

Er du allerede kunde hos Codan?

Er du kunde hos Codan i forvejen kan du logge ind med NemID, så hjælper vi dig med at udfylde din adresse m.m.

Vi bruger din adresse til at udregne prisen på din forsikring.
Vi bruger dit CPR-nr. til hurtigt at kunne beregne din personlige pris. Vi tjekker også, om du skulle være kunde i forvejen og muligvis er berettiget til en rabat. Når du klikker 'Fortsæt' giver du samtykke til dette. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at ringe til os på 33 55 55 55.
Når du er færdig med at beregne din pris, sender vi dig et tilbud eller en bekræftelse til den e-mail, du oplyser.

Vi gemmer din e-mail for senere at sende dig et link til det, du har indtastet. Så behøver du ikke starte forfra, hvis du ønsker at fortsætte din beregning senere.

Din husstand

Hvis du er hundeejer, er det lovpligtigt at have en hundeansvarsforsikring. Hvis du går til træning med din hund, skal du også have en Udvidet Hundeansvarsforsikring.
De fleste familier har et indbo på en værdi mellem kr. 600.000 og 1.000.000. Det er vigtigt, at du overvejer om du har samlinger eller særligt fine ting, som gør dit indbo endnu mere værd.
Det er vigtigt, at vi ved hvor længe siden du har haft en skade for, at vi kan rådgive dig bedst muligt.
Oplys hvis der på din ejendom har været en eller flere vandskader i ejendommens kælder eller kælderrum som følge af skybrud.

Vi gemmer dine data, for at kunne sende dig mails med link til din beregning. Så kan du nemt fortsætte, når det passer dig. De slettes igen efter 21 dage.
Fortsæt