Audi forsikring hos Codan

Hvis du - som mange andre danskere - er vild med tysk kvalitet, er der en god chance for, at dit bilvalg ender med en Audi. Hos Codan har vi forsikringer, der passer til den Audi, du parkerer hjemme. Audi sikrer dig høj kvalitet og har flere gange fået topscorer i undersøgelser om driftsikkerhed. Her får du en bil, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Hos Codan har vi bilforsikringer til alle typer Audi. Prisen på din Audi bilforsikring vil variere efter motorens størrelse, bilens alder og din skadehistorik.

Codan forsikring af Audi A3

Audi A3 er til dem, der drømmer om lidt ekstra komfort pakket ind i sporty design og smarte linjer. Med en adaptiv fartpilot, parkeringssensor, fuldautomatisk klimaanlæg og Audi smartphone interface går Audi A3 ikke ned på udstyr, og tilføjer ekstra lag til køreglæden. Med Codans bilforsikring til Audi A3, behøver du ikke bekymre dig om noget, når du tænder bilen og kører ud i landet.

Hvis du i stedet ønsker et mere sporty transportmiddel, er din kærlighed formentlig faldet på Audi S3 Sportback. Med den kraftigere 2.0 TFSI-motor med 300 hestekræfter og samme ydre design som resten af S3 serien, er det en bil, der sikrer føreren fantastisk køreglæde. Med Audis køassistent får du hjælp til at holde afstand i tæt trafik, og du kan endda lade den overtage styringen, så du kan få en mere afslappet tur.

Forsikring til leaset Audi

Det er blevet mere populært at lease biler de seneste par år, og det betyder, at flere også ønsker forsikring til en leaset bil. Du skal selv sørge for at forsikre en leaset bil, ligesom når du ejer en bil. Hos Codan tilbyder vi en solid bilforsikring, der også gælder til leasede biler. Få et overblik over bilforsikring til leasede biler her.

Uanset hvilken Audi du kører i til hverdag, dækker Codans bilforsikring. Kontakt Codan i dag og få et tilbud på en bilforsikring. Du kan selv sammensætte din forsikring med en række tilvalg.

Beregn pris på bilforsikring