BMW bilforsikring hos Codan

En BMW er en bil mange drømmer om at eje. I 2019 blev der solgt 8.846 BMW’er (kilde: bn.dk). Til hver af de nye BMW’er bør høre en bilforsikring, så man trygt kan nyde sin bil og være dækket, hvis uheldet skulle være ude.

Hos Codan har vi bilforsikringer til alle typer af BMW, uanset om din bil er en stationcar BMW Touring eller den sporty Sedan. Prisen på din BMW bilforsikring vil variere efter motorens størrelse, bilens alder og din skadeshistorik. Ring til Codans kundeservice eller prøv vores prisberegner for at få et tilbud på en BMW bilforsikring.

Bilforsikring til BMW

Siden 1916 har BMW produceret biler af høj kvalitet med kraftige benzinmotorer. Men inden for de seneste år er BMW begyndt at producere el- og hybridbiler i modellerne i3 og i8, som giver føreren den samme køreglæde inklusiv god samvittighed overfor miljøet.

Parkeringssystemet i i3 er så udviklet, at det kan parkere bilen helt selv, selv på de mest trange P-pladser i byen og på villavejen. Hvis uheldet alligevel er ude efter, du har parkeret, er du dækket med en skræddersyet bilforsikring fra Codan. Vi kan sikre dig mod parkeringsskade på din bil - med en selvrisiko ned til 0 kr.

Codan bilforsikring til din BMW

Uanset om du drømmer om en af BMW’s helt dyre sportsmodeller eller en mere praktisk stationcar, kan du være sikker på, at modellen er af bedste kvalitet. Og uanset hvilken type du vælger, kan du få en forsikring hos Codan, der dækker dine behov. Du skal altid have en ansvarsforsikring - det er lovpligtigt, men du kan selv vælge om du skal have en kaskoforsikring eller en delkasko.

Få et tilbud på en bilforsikring i dag

Overvejer du en ny bilforsikring, så kontakt Codan i dag. Hos Codan er du sikret en bilforsikring, der dækker bredt, og du kan selv sammensætte en række tilvalg, så forsikringen passer præcist til dig og din bil.

Få et tilbud på bilforsikring