Citroën forsikring hos Codan

Hvis du er til fransk design og kvalitet, er Citroën et godt bud på din næste bil. Citroën har en stolt historik som bilproducent bl.a. med de populære modeller C3 og Cactus. Du får rigtig meget bil for pengene, og derfor skal du selvfølgelig have en forsikring, der matcher den. Hos Codan har vi forsikringer, der passer præcist til den Citroën, du har investeret i.

Codan forsikring af Citroën C1

Citroën C1 har med et brændstofforbrug på den rigtige side af 20 km/l, et frisk design og gode køreegenskaber gjort sig til et oplagt valg hos danskerne, der leder efter en lille bil i den lave prisklasse. Codans forsikring til din Citroën C1 sikrer, at du kan føle dig tryg, når du kører rundt i landet og er dækket, hvis uheldet er ude.

Codan bilforsikring til Citroën Berlingo

Den ikoniske familiebil Citroën Berlingo skal nok få familien og al oppakning med rundt i landet, og med deres nye generation af Berlingo øges kvaliteten og designet til nye højder. Modellen kan fås med helt op til 7 sæder og med et bagagerum med plads til selv den store families kufferter. Modellen kan personaliseres i 24 farver og med et væld af udstyr og dermed blive familiens foretrukne transportmiddel.

Vælg Codans bilforsikring

Uanset hvilken Citroën der er dit daglige transportmiddel, så dækker Codans bilforsikring. Kontakt os i dag og få et tilbud på en bilforsikring. Du kan selv sammensætte din forsikring med en række tilvalg.

Beregn pris på bilforsikring