Forsikring til elbil, plugin og hybridbil

Der kommer stadig flere og flere elbiler ude på vejene, og det kan mærkes hos Codan. Vi værdsætter vi dit grønne valg af bil. Vi har derfor en forsikring der er skræddersyet til elbiler, plugin- og hybrider, så du kører trygt og beskyttet med ro i maven. Læs mere om vores dækninger og beregn din pris.

Sådan er du dækket med en elbilforsikring fra Codan

Skal du forsikre din plugin-hybrid, hybrid- eller elbil, bør du undersøge hvilken type dækning, du har behov for. Hos Codan har vi en solid grunddækning i vores bilforsikring samt en række tilvalg, som kan være relevante for dig med plugin-hybrid, hybrid- eller elbil. Vi hjælper dig med at sammensætte en ordentlig forsikring, så du kan føle dig tryg på vejene. 

Det skal du huske ved køb af elbil

Der er en række ting, som du skal huske, når du køber en elbil. En af de vigtigste ting er forsikring til din elbil. I Danmark er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring. Hos Codan får du derfor en solid ansvarsforsikring som grunddækning med Codans bilforsikring. Udover ansvarsforsikring tilvælger flere kasko eller delkasko, når de skal forsikre deres bil. Det sikrer dig erstatning ved eksempelvis hærværk eller tyveri, hvilket du kan læse mere om her.    

Hvad koster forsikring på elbil?

Hos Codan kan du sammensætte din forsikring til elbil, som du vil. Prisen på din bilforsikring, afhænger derfor af flere ting. Har du en hybrid- eller elbil, kan du have mange af de samme udfordringer som andre bilejere, men der kan også være en række andre udfordringer og bekymringer. Det kan være, at du eksempelvis ønsker en bilforsikring, der indeholder vejhjælp, hvis du frygter pludselig at gå i stå med din elbil.  

Du bør undersøge hvilken type dækning, du har behov for og sammensætte din bilforsikring herefter. Du kan læse mere om de forskellige tilvalg til bilforsikring her. 

Billigere forsikring til elbil

Er du over 25 år og har haft 3 skadefri år som bilist, bliver du elitebilist, hvilket giver dig yderligere fordele. Derudover har du mulighed for 0 kroner i selvrisiko. 

Vi ønsker at fremme den grønne omstilling, og derfor tilbyder vi en fordelagtig og attraktiv forsikring til elbiler hos Codan.

Kræver leasing af elbil forsikring?

Det korte svar er ja. Når du leaser en elbil, skal du selv tegne en forsikring. Det er vigtigt, at du både har en ansvarsforsikring og en kaskoforsikring, når du leaser en elbil, da disse er lovpligtige. Du kan læse mere om leasingbiler og forsikring her.

Vejhjælp til din elbil

Hos Codan tilbyder vi vejhjælp med din bilforsikring. Det betyder, at vi altid står klar til at hjælpe, hvis uheldet er ude. Er du eksempelvis gået i stå med din elbil, er hjælpen ikke langt væk, når du er kunde hos os og har tilvalgt vejhjælp med din bilforsikring. Du kan læse mere om vores vejhjælp her.