Fiat forsikring hos Codan

Det italienske bilmærke Fiat er en favorit blandt danskere, der ønsker en bil, der stråler af personlighed og samtidigt er sikker at køre i. Hos Codan kan du få en forsikring, der har lige så meget personlighed som din bil, da vi har forsikringer, der passer præcist til din Fiat og dine behov.

Uanset hvilken Fiat du er den heldige ejer af, skal du have en ansvarsforsikring. Det er nemlig lovpligtigt. Ansvarsforsikringen indgår i alle Codans bilforsikringer. Om du vil have kaskoforsikring eller delkasko er derimod helt op til dig.

Codan forsikring af Fiat 500

Fiat 500 er ikonisk og i Danmark en meget populær model af Fiats biler. Den moderne og stilfulde bybil er populær, da den sikrer køreglæde hos føreren. Køreglæden kan bevares i top med en bilforsikring fra Codan, der sikrer at du kan føle dig tryg, når nu kører igennem den tætte trafik i byen.

Codans bilforsikring til din Fiat Tipo

Hvis der ikke er nok plads i en Fiat 500, så er der det bestemt i Fiat Tipo. Den rummelig familiebil har alt, hvad småbørnsfamilien har brug for, både på de lange strækninger på tværs af landet og de korte ture frem og tilbage fra institutionerne. Med 5 døre og en avanceret fartpilot er hele den aktive familie godt kørende og i sikre hænder.

Vælg en bilforsikring hos Codan

Uanset hvilken Fiat der er dit daglige transportmiddel, så dækker Codans bilforsikring. Kontakt Codan i dag og få et tilbud på en bilforsikring. Du kan selv sammensætte din forsikring med en række tilvalg.

Beregn pris på bilforsikring