Ford forsikring hos Codan

I 2019 kunne Ford fejre 100-års jubilæum! Gennem de 100 år har Ford forankret sig på de danske landeveje, og i dag er særligt Ford Focus og Ford Mondeo favoritter blandt danskerne. Ford er amerikansk kvalitet med fokus på at skabe biler, der er billige, driftssikre og effektive.

Uanset hvilken Ford du har kastet din kærlighed på, skal du have en ansvarsforsikring. Det er nemlig lovpligtigt. Ansvarsforsikringen indgår i alle Codans bilforsikringer. Om du vil have kaskoforsikring eller delkasko er derimod helt op til dig.

Codan forsikring af Ford Focus

Ford Focus er en fornuftig, rummelig, velbygget og velkørende familiebil i den lille mellemklasse og vandt i 2019 Årets Bil i Danmark (kilde: fdm.dk). Specielt deres velskiftende automatgearkasse imponerede dommerne og førte til, at den løb med sejren. Codans forsikring til din Ford Focus sikrer, at du er dækket, hvis uheldet skulle være ude. Du kan dermed være helt tryg, når du bevæger dig rundt i landet.

Codans bilforsikring til Ford Mondeo

Hvis du i stedet skal vælge en ny firmabil, er Ford Mondeo en favorit blandt danske virksomheder. Den ideelle kombination af teknologi og ydeevne lader dig komme langt på literen, og med de nye Ford Mondeo hybridmodeller kan du køre endnu mere økonomisk i byen og få glæden af benzinmotoren på de længere ture.

Vælg Codans bilforsikring

Uanset hvilken Ford der er dit daglige transportmiddel, så dækker Codans bilforsikring. Kontakt os i dag og få et tilbud på en bilforsikring. Du kan selv sammensætte din forsikring med en række tilvalg.

Beregn pris på bilforsikring