Hyundai forsikring hos Codan

Det sydkoreanske mærke Hyundai er den femte største producent af personbiler i verden og har siden 1992 været at finde på de danske veje. Særligt i20-serien er ofte at se rundt i landet. Hos Codan har vi forsikringer, der passer præcis til den af Hyundais modeller, du har stående i carporten. Hyundai har fokus på sikkerhed og rummelighed, kvaliteter danskerne ofte kigger efter, når de køber bil.

Codan forsikring af Hyundai i20

Den lille og smarte Hyundai i20 er en favorit blandt danske pendlere, da den sikrer køreren en god og effektiv ydelse, så det bliver nemt at komme frem og tilbage fra arbejdet. Hyundai i20 kan udstyres med en lang række designdetaljer, så netop din bil skiller sig ud. Codans forsikring til Hyundai i20 gør sig først rigtigt bemærket, når du får brug for den, og så giver den dig sikkerhed hver gang, du spænder sikkerhedsbæltet og glider ud på landevejen.

Codan bilforsikring til din Hyundai

Om du vælger Hyundai i20 eller en af deres andre modeller som i30 eller IONIQ, er du sikker på høj ydeevne og plads til det, du har brug for på dine køreture. Hyundai har 45 forhandlere og serviceværksteder i hele landet, så du er sikker på at få den service, din bil har brug for.

Vælg Codans bilforsikring

Uanset hvilken Hyundai der skal have permanent adresse i din carport, så dækker Codans bilforsikring. Kontakt Codan i dag og få et tilbud på en bilforsikring. Du kan selv sammensætte din forsikring med en række tilvalg.

Beregn pris på bilforsikring