KIA bilforsikring hos Codan

KIA er sydkoreansk motorkraft og et populært mærke blandt danskerne, særligt indenfor leasing. KIA har fokus på præstationer, effektivitet og økonomi, hvilket selvfølgelig skal passe sammen med den forsikring, du vælger til bilen. Hos Codan kan du få en forsikring, der passer til netop den KIA, du har stående i carporten.

Bilforsikring til KIA

Den nye KIA XCeed er en ny model på markedet, og følger i rækken af de moderigtige SUV-modeller, danskerne er vilde med. Her får køreren blandt andet muligheden for at sidde højt i bilen og få et godt udsyn over kørebanen. Hos Codan får du samme gode udsyn, og kan skræddersy din bilforsikring, så den passer til både din bil og dit behov.

KIA vil gerne give køreglæden tilbage til deres brugere, og når køreglæden er høj, føles de lange køreture korte. Til lange køreture bør følge en god forsikring. Codan dækker dig, hvis der skulle ske indbrud og tyveri i din bil - med en selvrisiko ned til 0 kr.

Codan bilforsikring til din KIA

Uanset hvilken KIA model du vælger, kan du få en forsikring hos Codan der dækker dine behov. Du skal altid have en ansvarsforsikring - det er lovpligtigt, men du kan selv vælge, om du skal have en kaskoforsikring eller en delkasko.

Hvis du derimod leaser din bil, er det lovpligtigt at have både ansvars- og kaskoforsikring. Hos Codan tilbyder vi også en såkaldt afleveringskasko ved leasing, så du kan være fri for at bekymre dig om at blive overrasket, når du afleverer din leasingbil.

Få et tilbud på en bilforsikring i dag

Overvejer du en ny bilforsikring, så kontakt Codan i dag. Her er du sikret en bilforsikring, der dækker bredt, og du kan selv sammensætte en række tilvalg, så forsikringen passer præcist til dig og din bil.

Beregn pris på bilforsikring