Sådan får I den bedste kør-selv ferie

Kør-selv ferie giver frihed og mange muligheder for at opleve både planlagte og spontane eventyrer. Hos Codan hjælper vi jer med at planlægge køreturen og lave en huskeliste, så I kan få den bedste kør-selv ferie uden bekymringer og med de vigtigste forsikringer.

Derfor er kør-selv ferie populært

Mange danskere tager på kør-selv ferie, og det er ikke uden grund. Der er nemlig en lang række fordele ved kør-selv ferie både for par, venner og børnefamilier. En kør-selv ferie kan være en meget mindeværdig ferie, da I kan få mange gode oplevelser, som I ellers ikke ville få.   

Det er vigtig, at I husker sikkerheden på jeres kør-selv ferie.
Vi har samlet en række gode råd til en sikker bilferie

Fordele ved kør-selv ferie

Der er mange fordele ved kør-selv ferie. Det gælder også, når I rejser med børn. Det kan på mange måder være nemmere at tage på kør-selv ferie som familie, da I kan holde pauser, når I vil og lave aktiviteter med børnene undervejs. Vi har samlet tre fordele ved kør-selv ferie, som kan få næsten alle til at overveje en kør-selv ferie i Europa. 

  • Frihed - både på køreturen derned og når rejsedestinationen er nået.    
  • Chance for at besøge flere lande og få mange forskellige kulturelle oplevelser.    
  • Mulighed for at pakke bilen med souvenirs og minder fra alle de besøgte lande.     

Husk oplevelser på kør-selv ferien

Tager I med familien på kør-selv ferie, kan det være en god ide at planlægge nogle pauser undervejs, hvor I tager ud og laver nogle sjove aktiviteter. I kan fx planlægge at stoppe ved et badeland eller en forlystelsespark, hvor I kan tilbringe nogle timer. Det er også en god ide at undersøge, om der er nogle særlig hyggelige byer, som I kan besøge undervejs og holde pause i. 

Kør til populære feriemål i Europa

Tager I på kør-selv ferie, har I frihed til at køre lige derhen, hvor I har lyst til. Der er en lang række skønne rejsedestinationer, som mange danskere kører til hvert år. Kør-selv ferie til Italien, Spanien, Kroatien, Tyskland og Frankrig er blandt de mest populære rejsedestinationer. Kør-selv ferie til et af disse lande er en god mulighed. Særligt hvis det er jeres første kør-selv ferie.