Mercedes-Benz forsikring hos Codan

Mercedes’ varemærke har i mere end 100 år været Mercedes-stjernen, placeret på fronten af kølerhjelmen. Den tyske bilproducent går hverken på kompromis med design, teknologi, komfort eller sikkerhed, og er derfor et af de bilmærker, der ligger absolut i topklassen. Hos Codan har vi forsikringer, der passer til din Mercedes, og de behov du har.

Codan forsikring af din sikre Mercedes-Benz

Mercedes går forrest, når det gælder sikkerhed. Deres nye biler kan advare føreren, hvis der er en potentiel kollision på vej, hjælpe med opbremsning og endda selv foretage nødopbremsninger. Hvis uheldet alligevel skulle være ude, dækker Codans bilforsikring eventuelle skader på din Mercedes. På denne måde kan du føle dig tryg på vejene.

Codans bilforsikring til Mercedes

Mercedes lader dig tilpasse din bil ved hjælp af deres intuitive multimediesystem, MBUX, så bilen passer til lige netop dine kørebehov og vaner. På samme måde kan Codans bilforsikring tilpasses, så den passer til de behov du og din Mercedes har.

Vælg en bilforsikring hos Codan

Uanset hvilken Mercedes der er dit daglige transportmiddel, så dækker Codans bilforsikring. Kontakt Codan i dag og få et tilbud på en bilforsikring. Du kan selv sammensætte din forsikring med en række tilvalg.

Beregn pris på bilforsikring