Nissan forsikring hos Codan

Nissan er japansk design, når det er bedst. Det betyder biler med masser af kvaliteter, og det er også en af årsagerne til, at det i mange år har været et mærke, der hyppigt ses på vejene. Hos Codan har vi forsikringer, der passer til din Nissan, så du kan få det fulde ud af din bil.

Codan forsikring af Nissan Qashqai

I 2019 blev Nissan Qashqai danskernes foretrukne SUV, hvilket ikke er nogen overraskelse. Med dens slankere look og smartere design er den kørt lige ind i hjertet på danskerne. Med en lang række intelligente teknologier øges køreglæden. Codan vil gerne hjælpe med at bevare køreglæden, så med en bilforsikring kan du føle dig tryg, når du kører rundt i landet og være dækket, hvis uheldet er ude.

Codans bilforsikring til Nissan Leaf

Hvis du mere er interesseret i de nye elbiler på markedet, kan det være, der holder en Nissan Leaf på din adresse. Leaf er en 100% elektrisk familiebil med en rækkevidde på hele 385 km pr. opladning, og som kan lynoplades til 80% strøm på bare 60 minutter. På denne måde kommer du hurtigt rundt i landet med en elmotor.

Få et tilbud fra Codan

Uanset hvilken Nissan der er dit daglige transportmiddel, så dækker Codans bilforsikring. Kontakt Codan i dag og få et tilbud på en bilforsikring. Du kan selv sammensætte din forsikring med en række tilvalg.

Beregn pris på bilforsikring