Opel forsikring hos Codan

Danskerne er vilde med tysk kvalitet, og derfor er Opel et bilmærke mange vælger, når de skal have ny bil. Særligt modellerne Opel Corsa og Opel Astra kan ofte spottes på de danske landeveje. Hos Codan har vi forsikringer, der passer til dine behov, uanset om du kører i en smart minibil som Opel Corsa eller en rummelig familiebil som Opel Astra.

Codan forsikring af Opel Corsa

I 2020 kårede AutoBest den nye Opel Corsa som den bedste bil under 150.000 kr (kilde: Autobest), hvilket er let at forstå, når man ser på, hvad de har formået at tilføje til minibilen. Med dens økonomiske motor, masser af udstyr og rigeligt med plads er den blevet populær blandt de danske bilister. En bilforsikring hos Codan er derfor et godt match, så du kan være sikker på at være dækket hver gang, du bevæger dig ud på de danske veje.

Codan bilforsikring til din Opel Astra

Hvis du i stedet har brug for mere plads til hele familien, er modellen Opel Astra et trygt valg til dig og dine nærmeste. Her får du masser af plads, komfort og udstyr - og en slidstærk 1,5-liters diesel-motor med 105 hestekræfter. Hvis du derimod gerne vil have en mere sporty bil, sender Opel et klart signal med Opel Astra Sports Tourer om, at man sagtens kan være familiefar med stationcar og samtidig have en sporty bil.

Med Codan er du dækket

Uanset hvilken Opel der skal parkeres foran din adresse, så dækker Codans bilforsikring. Kontakt Codan i dag og få et tilbud på en bilforsikring. Du kan selv sammensætte din forsikring med en række tilvalg.

Beregn pris på bilforsikring