Peugeot forsikring hos Codan

I 2019 blev Peugeot det andet mest solgte bilmærke i Danmark, og særligt Peugeot 208 er en af danskernes favoritter. Hos Codan har vi forsikringer, der passer præcis til den Peugeot, du har stående i carporten. Peugeot er det franske bud på industriel tradition af både kvalitet og innovation. Målet er at skabe biler med et stilrent design, der skaber en god køreoplevelse.

Forsikring af Peugeot 208

Peugeot 208 er en af Danmarks mest solgte biler. Den fås både som benzin-, diesel- eller elbil, alt efter hvad du foretrækker. På samme måde kan Codans forsikring til din Peugeot 208 tilpasses, og den gør sig først rigtig bemærket, når du får brug for den. En forsikring fra Codan giver sikkerhed hver gang, du spænder sikkerhedsbæltet og glider ud på landevejen.

Codan bilforsikring til Peugeot 308

Ønsker du en bil med plads til hele familien, kan du med ro i sindet vælge Peugeots 308. Den nye 308 har fuldt integreret signaturbelysning med halogenlygter, der gør dig og familien mere synlig på vejen. Og hvis den almindelige 308 ikke giver den ønskede plads, kan man kaste sin kærlighed på Peugeot 308 SW. Med en 308 SW får I en høj ydelse takket være en 3-cylindret Pure-Tech benzinmotor, der er reduceret i vægt og størrelse sammenlignet med andre motorer.

Codans bilforsikring dækker din Peugeot

Uanset hvilken Peugeot der skal have permanent adresse i din carport, dækker Codans bilforsikring. Kontakt Codan i dag og få et tilbud på en bilforsikring. Du kan selv sammensætte din forsikring med en række tilvalg.

Beregn pris på bilforsikring