Renault forsikring hos Codan

Er du til fransk design og kvalitet, er Renault et godt bud. Renault er den største franske bilproducent og var tidligere kendt for sine resultater i motorsport. I dag er deres personbiler dog at spotte overalt, og de er indenfor de seneste år blevet et populært bilmærke i Danmark. Hos Codan har vi forsikringer, der passer til den Renault, du har investeret i.

Uanset hvilken Renault du har stående hjemme i carporten, skal du have en ansvarsforsikring. Det er nemlig lovpligtigt. Ansvarsforsikringen indgår i alle Codans bilforsikringer. Om du vil have kaskoforsikring eller delkasko er derimod helt op til dig.

Codan forsikring af Renault Clio

Den lille Renault Clio er nem at køre med dens lange række af integrerede teknologier. Den sofistikerede minibil er også sikker at køre, og man forstår godt, hvorfor den er populær hos de danske bilejere. Codans forsikring til din Renault Clio sikrer, at du kan føle dig tryg, når du kører rundt i landet, og er dækket, hvis uheldet er ude.

Codans bilforsikring til Renault Kadjar

Hvis der ikke er nok plads til hele familien i en Renault Clio, så er der det bestemt i Renault Kadjar. Den rummelig familiebil har alt, hvad småbørnsfamilien har brug for, både på de lange strækninger på tværs af landet og de korte ture frem og tilbage fra institutionerne. Takket være ny teknologi kører Kadjar langt på literen, og dem på bagsædet kan nyde turen gennem bilens panoramatag.

Få et tilbud fra Codan

Uanset hvilken Renault der er dit daglige transportmiddel, så dækker Codans bilforsikring. Kontakt Codan i dag og få et tilbud på en bilforsikring. Du kan selv sammensætte din forsikring med en række tilvalg.

Beregn pris på bilforsikring