Seat forsikring hos Codan

Seat er en del af Volkswagen, og betragtes som den unge, spanske og sportslige lillebror. Seat ses ofte på de danske motorveje og er blevet en kendt del af bybilledet. Uanset hvilken Seat du har stående hjemme i carporten, skal du have en ansvarsforsikring. Det er nemlig lovpligtigt. Ansvarsforsikringen indgår i alle Codans bilforsikringer. Om du vil have kaskoforsikring eller delkasko er derimod helt op til dig.

Codan forsikring af Seat Ibiza

Seat Ibiza er designet til at kunne komme rundt i byens kroge, og samtidigt sikre førerens køreglæde på de længere strækninger. Det sporty design får den til at skille sig ud, og det indvendige design sikrer høj komfort. Samme komfort kan du få med Codans bilforsikring, som giver dig tryghed, når du suser gennem byen, og dækker dig hvis uheldet er ude.

Codans bilforsikring til Seat Arona

Hvis du i stedet ønsker at sidde højere, uden at gå på kompromis med sikkerhed, komfort og køreglæde, laver Seat også en sporty SUV: Seat Arona. Her er du sikret højeste sikkerhed inden for biler og muligheden for at lease din nye bil.

Få et tilbud hos Codan

Uanset hvilken Seat der er dit daglige transportmiddel, så dækker Codans bilforsikring. Kontakt Codan i dag og få et tilbud på en bilforsikring. Du kan selv sammensætte dig forsikring med en række tilvalg.

Beregn pris på bilforsikring