Skoda bilforsikring hos Codan

Skoda Octavia var i 2019 den 7. mest solgte bil i Danmark. Hele 4.640 Skoda Octavia rullede ud fra forhandlerne sidste år (bilmagasinet). Til alle nye biler hører en bilforsikring, så du trygt kan køre rundt i landet, velvidende at både du og bilen er dækket, hvis uheldet er ude.

Hos Codan har vi bilforsikringer til alle typer Skoda. Uanset om din bil er den populære Octavia eller den rummelige minibil Fabia. Prisen på din bilforsikring vil variere efter motorens størrelse, bilens alder og din skadeshistorik.

Bilforsikring Octavia

Skoda Octavia er blevet taget godt imod af danskerne, og kombinationen af rummelig familiebil og stilet design kan ofte ses på veje og i byer rundt i landet. Hos Codan skræddersyer vi din bilforsikring, så den passer til både din bil og dit behov.

Med Skodas parkeringsassistant kan parallelparkeringen klares med et enkelt klik, hvorefter bilen nærmest af sig selv parkerer. Hvis uheldet alligevel er ude, efter du har parkeret, er du dækket med en skræddersyet bilforsikring fra Codan. Vi kan sikre dig mod parkeringsskade på din bil - med en selvrisiko ned til 0 kr.

Codan bilforsikring til din Skoda

Skoda har et bredt udvalg af biltyper, alt fra mikrobiler til stationcars, SUV til hybridbiler. Uanset hvilken Skoda du har valgt, kan du få en forsikring hos Codan, der passer til dig og din bil. Du skal altid have en ansvarsforsikring - det er lovpligtigt, men du kan selv vælge, om du skal have en kaskoforsikring eller en delkasko.

Forsikring til leaset Skoda

Det er blevet mere populært at lease biler de seneste par år, og det betyder, at flere også ønsker forsikring til en leaset bil. Du skal selv sørge for at forsikre en leaset bil, ligesom når du ejer en bil. Hos Codan tilbyder vi en solid bilforsikring, der også gælder til leasede biler. Få et overblik over bilforsikring til leasede biler her.

Få et skræddersyet tilbud på bilforsikringen til din bil i dag

Overvejer du en ny bilforsikring, så kontakt Codan i dag. Hos Codan er du sikret en bilforsikring, der dækker bredt, og du kan selv sammensætte en række tilvalg, så forsikringen passer præcist til dig og din bil.

Beregn pris på bilforsikring