Bilforsikring til Toyota hos Codan

Hos Codan passer vi på din Toyota med den bedste bilforsikring - uanset hvilken model du har valgt. Om det er en helt ny Toyota direkte fra fabrikken eller en ældre brugt model, så har vi en bilforsikring, der passer til din bil.

Dog skal du, uanset om det er en ny eller ældre Toyota, du har kastet din kærlighed på, have en ansvarsforsikring. Det er nemlig lovpligtigt. Ansvarsforsikringen indgår i alle Codans bilforsikringer. Om du skal have kaskoforsikring eller delkasko er derimod helt op til dig.

Billig bilforsikring af din Toyota

Hos Codan kan du få en billig bilforsikring til din Toyota. Prisen på din bilforsikring vil variere efter, hvilken Toyota du har valgt, hvor stor en motor bilen har, samt hvor mange år på bagen, Toyotaen har.

Har du fx en mindre Toyota Aygo vil prisen være billigere, end hvis du har en 7 personers Prius+ stående i carporten. Men uanset om du har en lille Aygo, en klassisk Toyota Corolla eller en større SUV RAV, kan du få en bilforsikring, der passer til din Toyota.

Bilforsikring med lav selvrisiko

Med Codans bilforsikring kan du slippe for selvrisikoen og få hele din erstatning udbetalt. Med vores selvrisikosikring fjerner du selvrisikoen på en række skader som bl.a. hærværk, stenslag samt skader på bilen, der fx er opstået ifm. påkørsel af et dyr.

Herudover har du mulighed for at få en lånebil, hvis du har en kaskoforsikring. Får du en kaskoskade, hvor bilen kan køre lovligt videre, henter vi din bil, og kører den på værksted. Mens du venter på at få din Toyota retur, får du en lånebil, så du stadig er godt kørende.

Forsikring til leaset Toyota

Det er blevet mere populært at lease biler de seneste par år, og det betyder, at flere også ønsker forsikring til en leaset bil. Du skal selv sørge for at forsikre en leaset bil, ligesom når du ejer en bil. Hos Codan tilbyder vi en solid bilforsikring, der også gælder til leasede biler. Få et overblik over bilforsikring til leasede biler her.

Få et tilbud på en bilforsikring i dag

Overvejer du en ny bilforsikring, så kontakt Codan i dag. Her får du en bilforsikring, der dækker bredt, og du kan selv sammensætte en række tilvalg, så forsikringen passer præcist til dig, din bil og jeres behov.

Beregn pris på bilforsikring