VW bilforsikring hos Codan

Volkswagen er en af danskernes favoritter. I 2019 var Volkswagen det bedst sælgende bilmærke i Danmark. Helt nøjagtigt blev der solgt 31.107 biler fra VW i 2019. Til hver Volkswagen hører en bilforsikring, så både du og din firehjulede ven er dækket, hvis uheldet skulle være ude.

Bilforsikring VW UP!

Siden den lille UP! blev præsenteret i Danmark i 2012, har den været fast inventar på både de danske landeveje og i de større byer. Danskerne er vilde med den lille, hurtige model fra Volkswagen, og det forstår vi udemærket. Hos Codan skræddersyer vi din bilforsikring, så den passer til både din bil og dit behov.

VW har opgraderet de indvendige omgivelser med et samarbejde med BeatsAudio, hvilket betyder, at du kan få en god bas på fire hjul. Med god lyd kommer man langt på literen, men med god lyd bør også følge en god forsikring. Codan sikrer dig mod indbrud og tyveri i din bil - med en selvrisiko ned til 0 kr.

Codan bilforsikring til din VW

Uanset om du er på udkig efter en ny familiebil, elbil, lille bil, sporty bil eller en bred SUV, kan du finde det hos Volkswagen. Og uanset hvilken VW du vælger, kan du få en forsikring hos Codan, der dækker dine behov. Du skal altid have en ansvarsforsikring - det er lovpligtigt, men du kan selv bestemme, om du skal have en kaskoforsikring eller en delkasko.

Forsikring til leaset VW

Det er blevet mere populært at lease biler de seneste par år, og det betyder, at flere også ønsker forsikring til en leaset bil. Du skal selv sørge for at forsikre en leaset bil, ligesom når du ejer en bil. Hos Codan tilbyder vi en solid bilforsikring, der også gælder til leasede biler. Få et overblik over bilforsikring til leasede biler her.

Få et tilbud på en bilforsikring i dag

Hos Codan har vi bilforsikringer til alle typer af VW. Uanset om din bil er den hurtige UP! eller den store familiebil Touran. Prisen på din VW bilforsikring vil variere efter motorens størrelse, bilens alder og din skadeshistorik. Ring til Codans kundeservice eller prøv vores prisberegner for at få et tilbud på en VW bilforsikring.

Overvejer du en ny bilforsikring, så kontakt Codan i dag. Hos Codan er du sikret en bilforsikring, der dækker bredt, og du kan selv sammensætte en række tilvalg, så forsikringen passer præcist til dig og din bil.

Beregn pris på bilforsikring