Forsikring til de vigtigste
mennesker i verden

Som forælder ved du, at de vigtigste mennesker i verden er dine børn. Bare tanken om, at der skulle ske dem noget, er ikke til at bære. Men uanset hvad vi forældre gør, og hvordan vi opdrager dem, kan vi ikke beskytte dem mod alt.

  • Pasning i hjemmet efter en ulykke
  • Varigt mén efter en sygdom
  • Strakserstatning

Har du glemt, hvordan det er at være barn?

Husker du, hvordan du brugte din fantasi, da du var barn? Hvordan du lærte at rejse dig op, når du faldt? Hvordan du blev klogere? Se med, når en gruppe småbørnsforældre ser verden med børnenes øjne. Det er ikke for børn.

Vores børneulykkesforsikring dækker alt det, vi som forældre ikke har lyst til at tænke på. Vores børneulykkesforsikring dækker dine børn døgnet rundt, og du kan vælge, om du vil forsikre dine børn ved varige mén efter en ulykke, sygdom eller begge dele.

Du kan skræddersy forsikringen gennem en række valg og tilkøb, så den passer præcis til dine behov. Det giver stor tryghed og færre bekymringer i hverdagen. 

Sikrer dig økonomisk efter en ulykke
Med vores børneulykkesforsikring får du og familien tryghed i økonomien og kan komme videre på en ordentlig måde, hvis dit barn får varige mén efter en ulykke. Ud over selve erstatningen dækker vi blandt andet også udgifter til fysioterapeut, kiropraktor og psykologhjælp, hvis dit barn har behov for det.

Hvis uheldet er ude
Får du akut behov for hjælp ved en ulykke, skal du selvfølgelig ringe 112. Har du også brug for øjeblikkelig hjælp fra os, kan du ringe til os døgnet rundt på 33 55 55 55.

Hvad dækker en
børneulykkesforsikring hos os?

Grunddækning

Invaliditet ved ulykke

Sikrer dig økonomisk, hvis du får varige mén efter en ulykke. Vi dækker også udgifter til behandling efter ulykken og krisehjælp.

Tilvalg

Dobbelterstatning

Får dit barn varige mén på 30 % eller derover efter en ulykke eller en sygdom, som er dækket af forsikringen, udbetaler vi et tillæg til erstatningen, så du får det dobbelte i erstatning.

Tandskade

Vi dækker dine udgifter til tandbehandling efter et ulykkestilfælde. Og som noget unikt dækker vi også skader, der sker, hvis dit barn tygger i en fremmed genstand i maden – fx en sten i rugbrødet.

Strakserstatning

Med en strakserstatning får du udbetalt 12.000 kr. med det samme ved en række skader efter et ulykkestilfælde – uanset om ulykkestilfældet samtidig medfører varige mén.

Udvidet strakserstatning

Sikrer dig hurtig erstatning ved flere skader end ved Strakserstatning.

Sygdom

Dækker, hvis dit barn får varige mén efter en sygdom. Du skal vælge dækningen, inden dit barn fylder 18 år, men den kan fortsætte, til barnet er 25 år. Du kan både få dækningen som en selvstændig forsikring og som et tilvalg til grunddækningen.

Farlig sport

Du får erstatning, hvis dit barn kommer til skade, mens det dyrker farlig sport.

Kritisk sygdom

Har du valgt dækningen Sygdom til dit barn, kan du også vælge Kritisk sygdom, indtil dit barn fylder 18 år.

Udvidet kørsel

Dækker transport til og fra behandling hos fx fysioterapeut eller kiropraktor, hvis dit barn får en skade, der er dækket af forsikringen.

Begravelseshjælp

Dækker begravelseshjælp til børn med 25.000 kr.

Bliv klogere på detaljerne

Vil du vide mere om børneulykkesforsikringens dækninger og vilkår, kan du læse mere i disse dokumenter. Har du allerede din børneulykkesforsikring hos os, kan du se dine betingelser på
Mit Codan.

Produktarket giver dig et godt overblik over dine muligheder – ligesom produktinformationen, der også gør det nemmere at sammenligne vores børneulykkesforsikring med andre børneulykkesforsikringer. I betingelserne kan du finde alle detaljerne om forsikringen.