Forsikring til de vigtigste mennesker i verden

Codan Barn forsikringer

Som forælder ved du, at de vigtigste mennesker i verden er dine børn. Bare tanken om, at der skulle ske dem noget, er ikke til at bære. Men uanset hvad vi forældre gør, og hvordan vi opdrager dem, kan vi ikke beskytte dem mod alt.

Hos os kan du vælge imellem to typer børneulykkesforsikring: Codan Barn Basis, som er en almindelig ulykkesforsikring, og Codan Barn Udvidet, som både er en ulykkes- og sygdomsforsikring. Forsikringerne dækker alt det, vi som forældre ikke har lyst til at tænke på. At vores børn kan blive alvorligt syge, komme ud for et uheld, og måske blive indlagt i længere tid. Du har også mulighed for at tilvælge nogle dækninger for ekstra erstatning.

Sådan dækker forsikringerne

Dækning Codan Barn Basis            CodanBarn Udvidet 
  Dækker ved ulykker   Dækker ved ulykker     Dækker ved sygdom
Erstatning ved varigt mén fra 5%    
Udbetaling af 40.000 kr. ved dødsfald    
Ekstra erstatning ved mén over 40%  -    
Erstatning ved kritisk sygdom - 150.000 kr.  -    -  
Krisehjælp  -    
Dækning af genoptræning    
Kompensation ved indlæggelse og ved pleje i hjemmet  -    
Tilvalg          
Strakserstatning ved fx. brud på 1% af forsikringssum      -
Dækning af tandskader inkl. tyggeskader      -
Dobbelt erstatning ved varigt mén over 30%    

Ring på 33 55 55 50

Og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Beregn din pris og køb børneulykkesforsikring

Køber du online kan du få op til 23 % online samlerabat!

Læs hvordan

Beregn din onlinepris

Codan Barn Basis indeholder...

Invaliditetsdækning

Vi tilbyder kun heltidsdækning til børn. Det vil sige, at dit barn er dækket ved ulykke hele døgnet. Siden 2012 dækker kommunerne ikke længere børn, hvis de kommer til skade, mens de er i skole eller institution. Derfor skal forældre selv sørge for, at deres børn er ulykkesforsikret uanset om de er i skole, til en fritidsaktivitet eller derhjemme.

Når du køber forsikringen, skal du tage stilling til, hvad invaliditetssummen og méngraden skal være. I Codan Barn Basis og Codan Barn Udvidet har vi forvalgt invaliditetssum og méngrad til det mest almindelige, og det vi anbefaler.

Erstatningen efter en ulykke fastsætter vi i samarbejde med en læge ud fra en invaliditetstabel, der viser, hvilken skade der svarer til hvilken procentdel af invaliditetssummen.

Dødsfald

Du kan supplere ulykkesforsikringen med en dødsfaldsdækning, så du får udbetalt en sum, hvis dit barn dør som følge af en ulykke. Det kan være en hjælp for familien i en svær tid.

Genoptræning

Efter en ulykke kan genoptræning være en vigtig del af dit barns helbredelse. Hvis dit barn har behov for genoptræning hos en fysioterapeut eller en kiropraktor efter en ulykke, så dækker vi udgifterne. Så længe behandlingen har helbredende effekt, er der ingen tidsbegrænsning på dækningen.

Codan Barn Udvidet indeholder ...

Det samme som Codan Barn Basis + følgende dækninger:

Sygdom

Får dit barn konstateret en kritisk sygdom, får I udbetalt en kompensation på 150.000 kr., allerede når diagnosen stilles. I skal således ikke vente på, at behandlingen bliver afsluttet, og eventuelle mén kan vurderes. Det giver dig økonomisk ro, så du kan fokusere på dit barn i den svære tid.

Dagskompensation

Hvis dit barn skal indlægges på hospitalet, udbetaler vi en kompensation på 300 kr. pr. dag i op til et år – også hvis dit barn efterfølgende har brug for pleje derhjemme.

Krisehjælp

Har dit barn brug for professionel hjælp til at komme videre efter fx et alvorligt trafikuheld eller en kritisk sygdom, dækker ulykkes- og sygdomsforsikringen udgiften til krisehjælp hos en autoriseret psykolog.

Engangbeløb

Ved mén over 40 % udbetales derudover et ekstra engangsbeløb på op til 500.000 kr. både ved ulykke og sygdom.

Tilvalg

Tandskade

Alle børn under 18 år er dækket af den kommunale tandpleje. Desværre får mange børn skader på tænderne, der først viser sig senere i livet, og som kræver behandling efter, at barnet er fyldt 18 år. Med tandskadedækning betaler vi disse tandlægeudgifter, hvis du anmeldte skaden, da den skete. Og som noget unikt omfatter vores tandskadedækning også tyggeskader, fx fra en sten i maden.

Tandskade er med som en del af Codan Barn Basis og Codan Barn Udvidet, men kan vælges fra.

Dobbelterstatning

Ved alvorlige ulykker eller sygdomme, der giver varige mén på 30 % eller mere, fordobler vi erstatningen. Hvis dit barn fx har en forsikringssum på 1 mio. kr., og får en méngrad på 30 %, får I udbetalt 2 x 30 % af 1 mio. kr. Det vil sige en erstatning på 600.000 kr.

Dobbelterstatningen er med som en del af Codan Barn Basis og Codan Barn Udvidet, men kan vælges fra.

Strakserstatning

Med Strakserstatning får du en økonomisk håndsrækning, hvis dit barn får brud på arme, ben, skuldre, ryg eller andet. Også selvom det ikke giver varige men. Strakserstatning giver dig mulighed for at tage ekstra fri fra arbejdet eller måske betale for en hushjælp. I de tilfælde, hvor ulykken giver varige men, vil du også få udbetalt erstatning fra invaliditetsdækningen.

Strakserstatningen er med som en del af Codan Barn Basis og Codan Barn Udvidet, men kan vælges fra.

Farlig sport

Hvis dit barn dyrker en farlig sport (fx motorsport eller kampsport) anbefaler vi, at du køber tilvalgsdækningen Farlig sport.

Betingelser

Rabatter og fordele

Rabat- og fordelsaftaler

Hvis du er medarbejder i/medlem af en af de mange virksomheder, foreninger og forbund, som vi har samarbejdsaftaler med, kan der være rigtig gode penge at spare og særlige fordele forbundet med dine forsikringer.

Læs mere om Rabat- og fordelsaftaler