Forsikring til de vigtigste mennesker i verden

  • Få både sygdoms- og ulykkesdækning med Codan Barn Udvidet
  • Genoptræning, så dit barn kan komme videre efter fx et alvorligt trafikuheld
  • Pas på smilet med tilvalget Tandskade
Ring mig opBeregn din pris online Ring og hør mere på 33 55 55 50

Dækninger

Codan Barn BasisCodan Barn Udvidet

Genoptræning

Efter en ulykke kan genoptræning være en vigtig del af dit barns helbredelse. Hvis dit barn har behov for genoptræning hos en fysioterapeut eller en kiropraktor efter en ulykke, så dækker vi udgifterne. Så længe behandlingen har helbredende effekt, er der ingen tidsbegrænsning på dækningen.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Kritisk sygdom

Får dit barn konstateret en kritisk sygdom, får du udbetalt en kompensation på 150.000 kr., allerede når diagnosen stilles. I skal således ikke vente på, at behandlingen bliver afsluttet, og eventuelle mén kan vurderes. Det giver dig økonomisk ro, så du kan fokusere på dit barn i den svære tid.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Dagskompensation

Hvis dit barn skal indlægges på hospitalet, udbetaler vi en kompensation på 300 kr. pr. dag i op til et år – også hvis dit barn efterfølgende har brug for pleje derhjemme.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Krisehjælp

Har dit barn brug for professionel hjælp til at komme videre efter fx et alvorligt trafikuheld eller en kritisk sygdom, dækker ulykkes- og sygdomsforsikringen udgiften til krisehjælp hos en autoriseret psykolog.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Engangsbeløb

Ved mén over 40 % udbetales derudover et ekstra engangsbeløb både ved ulykke og sygdom.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Invaliditetsdækning

Vi tilbyder kun heltidsdækning til børn. Det vil sige, at dit barn er dækket ved ulykke hele døgnet. Siden 2012 dækker kommunerne ikke længere børn, hvis de kommer til skade, mens de er i skole eller institution. Derfor skal forældre selv sørge for, at deres børn er ulykkesforsikret uanset om de er i skole, til en fritidsaktivitet eller derhjemme.

Når du køber forsikringen, skal du tage stilling til, hvad invaliditetssummen og méngraden skal være. I Codan Barn Basis og Codan Barn Udvidet har vi forvalgt invaliditetssum og méngrad til det mest almindelige, og det vi anbefaler. 

Erstatningen efter en ulykke fastsætter vi i samarbejde med en læge ud fra en invaliditetstabel, der viser, hvilken skade der svarer til hvilken procentdel af invaliditetssummen.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Dødsfald

Du kan supplere ulykkesforsikringen med en dødsfaldsdækning, så du får udbetalt en sum, hvis dit barn dør som følge af en ulykke. Det kan være en hjælp for familien i en svær tid.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Tandskade

Alle børn under 18 år er dækket af den kommunale tandpleje. Desværre får mange børn skader på tænderne, der først viser sig senere i livet, og som kræver behandling efter, at barnet er fyldt 18 år. Med tandskadedækning betaler vi disse tandlægeudgifter, hvis du anmeldte skaden, da den skete. Og som noget unikt omfatter vores tandskadedækning også tyggeskader, fx fra en sten i maden.

Tandskade er med som en del af Codan Barn Basis og Codan Barn Udvidet, men kan vælges fra.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Tillægserstatning

Ved alvorlige ulykker eller sygdomme, der giver varige mén på 30 % eller mere, fordobler vi erstatningen. Hvis dit barn fx har en forsikringssum på 1 mio. kr., og får en méngrad på 30 %, udbetaler vi 2 x 30 % af 1 mio. kr. Det vil sige en erstatning på 600.000 kr.

Tillægserstatningen er med som en del af Codan Barn Basis og Codan Barn Komplet, men kan vælges fra.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Strakserstatning

Med Strakserstatning får du en økonomisk håndsrækning, hvis dit barn får brud på arme, ben, skuldre, ryg eller andet. Også selvom det ikke giver varige men. Strakserstatning giver dig mulighed for at tage ekstra fri fra arbejdet eller måske betale for en hushjælp. I de tilfælde, hvor ulykken giver varige men, vil du også få udbetalt erstatning fra invaliditetsdækningen.

Strakserstatningen er med som en del af Codan Barn Basis og Codan Barn Udvidet, men kan vælges fra.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Farlig sport

Hvis dit barn dyrker en farlig sport (fx motorsport eller kampsport) anbefaler vi, at du køber tilvalgsdækningen Farlig sport.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Vil du vide mere?

Codan Barn forsikringer

Som forælder ved du, at de vigtigste mennesker i verden er dine børn. Bare tanken om, at der skulle ske dem noget, er ikke til at bære. Men uanset hvad vi forældre gør, og hvordan vi opdrager dem, kan vi ikke beskytte dem mod alt.

Hos os kan du vælge imellem to typer børneulykkesforsikring: Codan Barn Basis, som er en almindelig ulykkesforsikring, og Codan Barn Udvidet, som både er en ulykkes- og sygdomsforsikring. Forsikringerne dækker alt det, vi som forældre ikke har lyst til at tænke på. At vores børn kan blive alvorligt syge, komme ud for et uheld, og måske blive indlagt i længere tid. Du har også mulighed for at tilvælge nogle dækninger for ekstra erstatning.

Med Codan Barn får I hjælp i en svær hverdag

En undersøgelse blandt 60.000 børn* viser, at børn og voksne tænker forskelligt, når det kommer til sygdom og ulykke. Hvor de voksne bekymrer sig om behandlingen og om, hvordan det skal gå, tænker børnene først og fremmest på, at de ikke kan være sammen med deres mor og far, hvis de skal på hospitalet.

Derfor giver Codan Barn Udvidet fx en kompensation på 300 kr. om dagen i op til et år, når et barn er indlagt eller skal plejes i hjemmet. Det gør det lettere for forældre at tage fri fra arbejde og fokusere på barnet.

Kilde Vibeke Manniche, kommunallæge, ph.d

Kernekunde

Samler du dine forsikringer hos os, bliver du KerneKunde og får rabat. Hvis du har to forsikringer, for eksempel hus og indbo, giver vi dig 10 pct. rabat. Har du tre forsikringer, for eksempel hus, indbo og ulykke, giver vi dig 15 pct. rabat. Rabatten regnes ud på baggrund af den samlede pris.

Læs mere om at blive Kernekunde

Rabat- og fordelsaftaler

Hvis du er medarbejder i/medlem af en af de mange virksomheder, foreninger og forbund, som vi har samarbejdsaftaler med, kan der være rigtig gode penge at spare og særlige fordele forbundet med dine forsikringer.

Læs mere om Rabat- og fordelsaftaler