Børneulykkes­forsikring

Forsikring til de vigtigste mennesker i verden

Som forælder ved du, at de vigtigste mennesker i verden er dine børn. Bare tanken om, at der skulle ske dem noget, er ikke til at bære. Men uanset hvad vi forældre gør, og hvordan vi opdrager dem, kan vi ikke beskytte dem mod alt.

Ring til os på 33 55 39 83

Har du glemt, hvordan det er at være barn?

Husker du, hvordan du brugte din fantasi, da du var barn? Hvordan du lærte at rejse dig op, når du faldt? Hvordan du blev klogere? Se med, når en gruppe småbørnsforældre ser verden med børnenes øjne. Det er ikke for børn.

Vores børneulykkesforsikring dækker alt det, vi som forældre ikke har lyst til at tænke på. Vores børneulykkesforsikring dækker dine børn døgnet rundt, og du kan vælge, om du vil forsikre dine børn ved varige mén efter en ulykke, sygdom eller begge dele.

Du kan skræddersy forsikringen gennem en række valg og tilkøb, så den passer præcis til dine behov. Det giver stor tryghed og færre bekymringer i hverdagen. 

Sikrer dig økonomisk efter en ulykke
Med vores børneulykkesforsikring får du og familien tryghed i økonomien og kan komme videre på en ordentlig måde, hvis dit barn får varige mén efter en ulykke. Ud over selve erstatningen dækker vi blandt andet også udgifter til fysioterapeut, kiropraktor og psykologhjælp, hvis dit barn har behov for det.

Hvis uheldet er ude
Får du akut behov for hjælp ved en ulykke, skal du selvfølgelig ringe 112. Har du også brug for øjeblikkelig hjælp fra os, kan du ringe til os døgnet rundt på 33 55 55 55.

Hvad dækker en
børneulykkesforsikring hos os?

Grunddækning

Invaliditet ved ulykke

Sikrer dig økonomisk, hvis du får varige mén efter en ulykke. Vi dækker også udgifter til behandling efter ulykken og krisehjælp.

Tilvalg

Dobbelterstatning

Får dit barn varige mén på 30 % eller derover efter en ulykke eller en sygdom, som er dækket af forsikringen, udbetaler vi et tillæg til erstatningen, så du får det dobbelte i erstatning.

Tandskade

Vi dækker dine udgifter til tandbehandling efter et ulykkestilfælde. Og som noget unikt dækker vi også skader, der sker, hvis dit barn tygger i en fremmed genstand i maden – fx en sten i rugbrødet.

Strakserstatning

Med en strakserstatning får du udbetalt 12.000 kr. med det samme ved en række skader efter et ulykkestilfælde – uanset om ulykkestilfældet samtidig medfører varige mén.

Udvidet strakserstatning

Sikrer dig hurtig erstatning ved flere skader end ved Strakserstatning.

Sygdom

Dækker, hvis dit barn får varige mén efter en sygdom. Du skal vælge dækningen, inden dit barn fylder 18 år, men den kan fortsætte, til barnet er 25 år. Du kan både få dækningen som en selvstændig forsikring og som et tilvalg til grunddækningen.

Farlig sport

Du får erstatning, hvis dit barn kommer til skade, mens det dyrker farlig sport.

Kritisk sygdom

Har du valgt dækningen Sygdom til dit barn, kan du også vælge Kritisk sygdom, indtil dit barn fylder 18 år.

Begravelseshjælp

Dækker begravelseshjælp til børn med 25.000 kr.

Bliv klogere på detaljerne

Vil du vide mere om børneulykkesforsikringens dækninger og vilkår, kan du læse mere i disse dokumenter. Har du allerede din børneulykkesforsikring hos os, kan du se dine betingelser på
Mit Codan.

Produktarket giver dig et godt overblik over dine muligheder – ligesom produktinformationen, der også gør det nemmere at sammenligne vores børneulykkesforsikring med andre børneulykkesforsikringer. I betingelserne kan du finde alle detaljerne om forsikringen.

Er du stadig i tvivl?

Få svar på typiske spørgsmål

Jeg er blevet skilt. Hvordan er mit barn dækket på sin ulykkesforsikring?

Har dit barn en ulykkesforsikring hos os, skal du ikke være urolig. Dit barn vil være dækket uanset om det er hos dig, den anden forælder, bedsteforældrene eller på tur med skolen.

Hvad dækker sygdomsdækningen på Codan Børneulykke?

Vælger du Sygdom på dit barns børneulykkesforsikring, dækker vi de varige mén, som dit barn kan få efter en sygdom.

Indlægges dit barn på hospitalet i mere end 5 dage, udbetaler vi en kompensation på 300 kr. pr. dag i op til et år – også hvis dit barn efterfølgende har brug for pleje derhjemme. Dit barn får samtidig muligheden for professionel hjælp hos en psykolog til at komme videre efter sygdommen. Får dit barn varige mén over 40 %, udbetaler vi en ekstra økonomisk godtgørelse.

Du får dermed vores bedst mulige dækning til dit barn. Ønsker du at høre mere om Codan Børneulykke, skal du endelig ringe til vores Kundeservice.

Hvem får udbetalt erstatningen på en Codan Børneulykke?

Har dit barn fået varige mén efter en ulykke, tilfalder erstatningen barnet. Erstatningens størrelse afhænger af, hvilken sum der er valgt på forsikringen og af, hvor alvorlig invaliditeten er. Overstiger erstatningen 100.000 kr. tilfalder 10% af erstatningen den, som har tegnet forsikringen til barnet.

Mit barn er født for tidligt. Kan jeg stadig få en Codan Børneulykke?

Ja, du kan sagtens forsikre dit barn med en Codan Børneulykke, selvom dit barn er født for tidligt. Codan Børneulykke afhænger ikke af, om dit barn er født for tidligt.

Ønsker du at købe en Codan Børneulykke, skal du dog svare på nogle sundhedsspørgsmål, før vi også kan garantere en sygdomsdækning til dit barn. Dine svar vil blive vurderet af en af vores læger, og vi sender dig en bekræftelse, når vi har vurderet, om vi kan forsikre barnet med den udvidede dækning.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Codan Børneulykke, kan du kontakte vores kundeservice

Behøver jeg at købe en Codan Børneulykke, til når mit barn er i offentlige institutioner?

Nej, det er aldrig et krav at du forsikrer dit barn med en ulykkesforsikring. Men du skal være dog opmærksom på, at kommunerne i 2012 stoppede med at forsikre børn i skoler og institutioner. Det er derfor vigtigt, at du selv sørger for at forsikre dine børn med en ulykkesforsikring.

Du kan også kontakte vores kundeservice og få en skræddersyet løsning. 

Hvorfor skal jeg vælge at forsikre mit barn ved varige mén som følge af sygdom?

Det er ikke kun pludselige skader, der sker ved ulykker, der kan give varigt mén. Sygdomme kan både give varige mén og lange indlæggelser på hospitaler.

Codan Børneulykke giver dit barn erstatning, hvis det får varige mén efter sygdom. Indlægges dit barn på hospitalet i mere end 5 dage, udbetaler vi også en kompensation på 300 kr. pr. dag i op til et år – også hvis dit barn efterfølgende har brug for pleje derhjemme. Dit barn får samtidig muligheden for professionel hjælp hos en psykolog til at komme videre efter sygdommen. 

Hør mere ved at ringe til vores kundeservice.

Mit barn dyrker sport. Hvordan dækker ulykkesforsikringen?

Dyrker dit barn sport, er det vigtigt, at du har valgt den rigtige forsikring. Som udgangspunkt dækkes almindelig sport af dit barns ulykkesforsikring, men dyrker dit barn farlig sport (fx motorløb eller kampsport), anbefaler vi, at du vælger vores tilvalg Farlig Sport.

Er du i tvivl, om dit barn dyrker farlig sport?
Dyrker dit barn en sport, hvor du er i tvivl om det er ”farlig sport”, skal du ikke tøve med at ringe til vores kundeservice. Vi hjælper dig også med at sikre, at du har valgt de rigtige forsikringer til netop jeres behov. 

Hvilken sum skal jeg vælge, når jeg skal forsikre mit barn?

Som udgangspunkt kan du selv vælge, hvilken dækningssum du gerne vil have til dit barn. Vi tilbyder forsikringer ved invaliditet med en dækningssum fra 500.000 kr. Jo højere dækningssum du ønsker, desto mere vil forsikringen koste.

Mit barn er blevet syg, og jeg har Codan Børneulykke med Sygdom. Hvad kan jeg få hjælp til?

Har du tegnet en Codan Børneulykke med Sygdom, dækker vi de varige mén, som dit barn kan få efter sygdom.

Indlægges dit barn på hospitalet i mere end 5 dage, udbetaler vi en kompensation på 300 kr. pr. dag i op til et år – også hvis dit barn efterfølgende har brug for pleje derhjemme. Og har dit barn behov for professionel hjælp hos en psykolog til at komme videre efter sygdommen, dækker vi naturligvis også det.