Børneulykkes­forsikring

Forsikring til de vigtigste mennesker i verden

Som forælder ved du, at de vigtigste mennesker i verden er dine børn. Bare tanken om, at der skulle ske dem noget, er ikke til at bære. Men uanset hvad vi forældre gør, og hvordan vi opdrager dem, kan vi ikke beskytte dem mod alt.

Ring til os på
33 55 39 83

Har du glemt, hvordan det er at være barn?

Husker du, hvordan du brugte din fantasi, da du var barn? Hvordan du lærte at rejse dig op, når du faldt? Hvordan du blev klogere?

Vores børneulykkesforsikring dækker alt det, vi som forældre ikke har lyst til at tænke på. Vores børneulykkesforsikring dækker dine børn døgnet rundt, og du kan vælge, om du vil forsikre dine børn ved varige mén efter en ulykke, sygdom eller begge dele.

Du kan skræddersy forsikringen gennem en række valg og tilkøb, så den passer præcis til dine behov. Det giver stor tryghed og færre bekymringer i hverdagen. 

Sikrer dig økonomisk efter en ulykke
Med vores børneulykkesforsikring får du og familien tryghed i økonomien og kan komme videre på en ordentlig måde, hvis dit barn får varige mén efter en ulykke. Ud over selve erstatningen dækker vi blandt andet også udgifter til fysioterapeut, kiropraktor og psykologhjælp, hvis dit barn har behov for det.

Hvis uheldet er ude
Får du akut behov for hjælp ved en ulykke, skal du selvfølgelig ringe 112. Har du også brug for øjeblikkelig hjælp fra os, kan du ringe til os døgnet rundt på 33 55 55 55.

Sådan dækker børneulykkes­forsikringen