Campingvogns­forsikring

Det er svært at holde campingferie uden campingvogn

En skade er ikke nok til at ødelægge ferien, hvis du er forsikret hos os. Vi betaler for leje af en anden campingvogn, så dine dyrebare feriedage ikke går til spilde.

Vores campingvognsforsikring er for dig, der gerne vil have alt ud af din ferie. Når der endelig er tid til at bruge campingvognen, skal skader på og tyveri af selve vognen, udstyr eller fortelt ikke være stopklods. Vi hjælper dig, hvis uheldet er ude.

Campingferie uanset hvad
En kaskoskade i Danmark bør ikke være nok til at spænde ben for en planlagt campingferie i udlandet. Derfor erstatter vi lejen af en anden campingvogn, så du stadig kan komme på campingferie. Det samme gælder, hvis campingvognen bliver stjålet.
Læs mere om kaskoforsikring

Helt nyt telt de første tre år
Uden fortelt mister du vigtig plads. Derfor erstatter vi skader på dit fortelt med et nyt fortelt, indtil teltet er tre år gammelt. For ældre telte trækker vi 20 % fra anskaffelsesprisen, når vi regner erstatning, indtil teltet er otte år gammelt.

Ring til os på
33 55 39 83

Sådan dækker vores campingvognsforsikring

Hvad koster det at forsikre en campingvogn?

At forsikre en campingvogn kan være en afgørende del af, at sikre en bekymringsfri ferieoplevelse. Prisen på forsikringen afhænger af flere faktorer såsom campingvognens værdi, størrelse, alder, din geografi, samt hvor omfattende en dækning du ønsker. Prisen vil derfor være skræddersyet til din campingvogn og dine behov. Tag på ferie med ro i maven, kontakt os i dag og få et tilbud som passer dig og din vogn.

Ring til os på 33 55 55 55 Er det lovpligtigt at forsikre en campingvogn?

Det er ikke lovpligtigt at forsikre en campingvogn i Danmark. Men det er vigtigt at bemærke, at hvis campingvognen skader andre personer eller 6 deres ejendom, vil ansvaret være dækket af bilens ansvarsforsikring, som er en lovpligtig forsikring. Det kan dog være en god idé at tegne en kaskoforsikring på campingvognen for at dække skader på selve campingvognen, da disse ikke er dækket af bilens forsikring.