Cyberforsikring

Cyberforforsikringen er inkluderet i vores indboforsikring

Kim fik en besked fra en ven, hvor der var et link i. Men da han klikkede på linket, skete der noget uventet. Se her, hvad der skete.

Vær godt forberedt, når du færdes online

3 gange i timen tikker en anmeldelse om online kriminalitet ind hos politiet*. Der har være mere end 515.000 tilfælde af online kriminalitet de seneste 3 år og truslen har aldrig været større**. Så det er vigtigt, at du er både ordentligt forberedt og ordentligt forsikret, når du er online.

Derfor har vi udviklet Codan Cyber, der sikrer dig mod it-kriminalitet som fx svindel eller identitetstyveri, hvis dine data havner i forkerte hænder – før, under og efter, at du er udsat for en hændelse.

Med cyberforsikringen kan du få hjælp til være ordentligt forberedt og reducere risikoen for at blive udsat for online svindel. Og er uheldet ude, sidder vores specialister klar til at hjælpe dig ned at opdage og begrænse skaden ved fx at afvise pengekrav, fjerne uønsket indhold fra nettet og yde juridisk bistand.

Har du din indboforsikring hos os, er cyberforsikringen er inkluderet kvit og frit. 

*politi.dk
** Det Kriminalpræventive Råd, 2019, 2020 og 2021

Sådan dækker cyberforsikringen

Dea modtog en besked fra en online bank om, at hun skulle foretage en handling, som ikke var hendes egen bank. Se her hvad der skete