Ejerskifte­forsikring

En ejerskifteforsikring sikrer dig mod uforudsete udgifter til reparation af skjulte skader og forhold, der medfører en nærligende risiko for skade på dit nye hus.

  • Vælg selv om forsikringen skal dække i 5 eller 10 år
  • Genhusning i op til 12 måneder
  • Dækker bygninger nævnt i tilstandsrapporten

Hvem kan tegne en ejerskifteforsikring?

Du skal min. have 1 forsikring ud over Ejerskifteforsikringen og husforsikringen på dit nye hus for at vi kan tilbyde Ejerskifteforsikringen. Den ekstra forsikring skal enten være en indboforsikring, en ulykkesforsikring eller en bilforsikring.

Hvorfor er det en god idé at tegne en ejerskifteforsikring?

Det er ikke lovpligtigt at tegne en Ejerskifteforsikring, men vi anbefaler, at du tegner en Ejerskifteforsikring, når du ønsker sikkerhed i forbindelse med køb af hus.

Hvad dækker en ejerskifteforsikring?

Ejerskifteforsikringen omfatter de bygninger, der er nævnt i tilstandsrapporten og/eller elinstallationsrapporten. Når forholdene ikke er nævnt i tilstandsrapporten og/eller elinstallationsrapporten dækker forsikringen en lang række skader.

Sådan dækker ejerskifteforsikringen

Udbedring af skader

Udbedring af aktuelle skader samt fysiske forhold ved bygningerne, der giver nærliggende risiko for skader på de forsikrede bygninger eller bygningsdele – når forholdene ikke er beskrevet i tilstandsrapporten.

Udbedring af elinstallationer

Udbedring af manglende eller nedsat funktion af elinstallationer i og på de forsikrede bygninger samt lovliggørelse af ulovlige forhold ved sådanne installationer.

Udbedring af andre typer installationer

Udbedring af manglende eller væsentligt nedsat funktion af varme-, ventilations-, og sanitetsinstallationer i og under de forsikrede bygninger samt lovliggørelse af ulovlige forhold ved sådanne installationer.

Genhusning i op til 12 måneder

Vi dækker genhusning i op til 12 måneder, hvis huset bliver ubeboeligt i forbindelse med en skade

Bliv klog på detaljerne

Vil du vide mere om ejerskifteforsikringens dækninger og vilkår, kan du læse mere i disse dokumenter. Har du allerede din ejerskifteforsikring hos os, kan du se dine betingelser her på Mit Codan.

Produktarket giver dig et godt overblik over dine muligheder – ligesom produktinformationen, der også gør det nemmere at sammenligne vores ejerskifteforsikring med andre ejerskifteforsikringer. I betingelserne kan du finde alle detaljerne om forsikringen.