Ejerskifteforsikring

Sikrer dig mod uforudsete udgifter til reparation af skjulte skader og forhold, der medfører en nærligende risiko for skade på dit nye hus.

Hvorfor er det en god idé at tegne en ejerskifteforsikring?

Det er ikke lovpligtigt at tegne en Ejerskifteforsikring, men vi anbefaler, at du tegner en Ejerskifteforsikring, når du ønsker sikkerhed i forbindelse med køb af hus.

Hvad dækker en ejerskifteforsikring?

Ejerskifteforsikringen omfatter de bygninger, der er nævnt i tilstandsrapporten og/eller elinstallationsrapporten. Når forholdene ikke er nævnt i tilstandsrapporten og/eller elinstallationsrapporten dækker forsikringen:

  • Udbedring af aktuelle skader samt fysiske forhold ved bygningerne, der giver nærliggende risiko for skader på de forsikrede bygninger eller bygningsdele – når forholdene ikke er beskrevet i tilstandsrapporten.
  • Udbedring af manglende eller væsentligt nedsat funktion af varme-, ventilations-, og sanitetsinstallationer i og under de forsikrede bygninger samt lovliggørelse af ulovlige forhold ved sådanne installationer.
  • Udbedring af manglende eller nedsat funktion af elinstallationer i og på de forsikrede bygninger samt lovliggørelse af ulovlige forhold ved sådanne installationer. Selviriskoen er på 5.100 kr. for hver skade, dog højst 51.000 kr. i hele forsikringsperioden. Du kan selv vælge om du ønsker en dækningsperiode på 5 år eller 10 år.

Hvem kan tegne en ejerskifteforsikring?

Du skal min. have 1 forsikring ud over Ejerskifteforsikringen og husforsikringen på dit nye hus for at vi kan tilbyde Ejerskifteforsikringen. Den ekstra forsikring skal enten være indbo, ulykke eller bil.

Ejerskifteforsikringsguide

Forsikring og pension har lavet en Ejerskifteforsikringsguide. Med den er det muligt at sammenligne de forsikringsselskaber, der udbyder ejerskifteforsikring.

Gå til Ejerskifteforsikringsguiden

Forsikringsbetingelser

Produktinformation (PID)

33 55 55 50

Ring til os og hør mere