Hundeforsikring

Codans hundeforsikring passer på din trofaste ven

Med en hundeforsikring hos Codan sikrer du familiens trofaste ven. Du skal have en ansvarsforsikring til din hund. Den er lovpligtig. En ansvarsforsikring dækker, hvis din hund laver en skade på fremmed personer eller deres ejendele. Forsikringen dækker også, når din hund er til træning eller udstilling og på rejser i hele verden.

Syge- og ulykkesforsikring til din hund

Vil du forsikre din hund yderligere, har du mulighed for at tilkøbe syge- og ulykkesforsikring, der dækker, hvis din hund bliver syg eller kommer til skade. Forsikringen dækker bl.a. behandling hos dyrlægen, ophold på dyreklinik og medicin, der bliver givet hos dyrlægen  i forbindelse med behandling.

Livsforsikring til din hund

Du har også mulighed for at tilvælge livsforsikring til din hund, som giver dig erstatning, hvis din hund dør af sygdom eller som følge af en ulykke. Forsikringen er måske særlig vigtig for dig, der har en dyr avls- eller jagthund.

Billig hundeforsikring hos Codan

Med en hundeforsikring hos Codan er du sikret en god pris på dine forsikringer til familiens firbenede ven. Ring til os allerede i dag og hør mere om, hvordan du kan få forsikret din hund til en god pris.