Hundeforsikring

Vælg mellem tre forsikringer

  • Ansvarsforsikring (lovpligtig, når du har hund)
  • Syge- og ulykkesforsikring
  • Livsforsikring

Du kan nøjes med den lovpligtige ansvarsforsikring eller udvide
forsikringen til fx også at dække udgifter hos dyrlægen i tilfælde af sygdom eller en ulykke.

Ring til os på
33 55 39 83

Bliv klogere på detaljerne

Ansvar (lovpligtig forsikring)

Vi dækker, hvis din hund gør skade på fremmede personer eller deres ejendele.

Sygdom og tilskadekomst

Vi dækker de udgifter, der er forbundet med at få hunden rask igen, hvis din hund kommer ud for en ulykke eller bliver syg. Forsikringen kan købes, fra hunden er fyldt tre måneder, og til den er fyldt otte år.

Liv

Vi giver dig erstatning, hvis din hund dør af sygdom eller i forbindelse med en ulykke. Forsikringen gælder også ved aflivning på baggrund af en dyrlægeerklæring. Dækningen er særligt relevant, hvis du har en dyr avls- eller jagthund. Forsikringen kan købes, fra hunden er fyldt tre måneder, og til den er fyldt otte år.

Er du stadig i tvivl?

Få svar på typiske spørgsmål

Hvad dækker en syge- og ulykkesforsikring til min hund?

Bliver din hund syg eller kommer ud for en ulykke, får du erstattet de fleste af de udgifter, der er forbundet med at få hunden rask igen. Hunden er dækket i Danmark og dækker sygdom og tilskadekomst. Tandskader er også dækket, hvis skaden skyldes en ulykke.

Vi dækker fx udgifter til selve behandlingen, opholdet på dyreklinikken, røntgenfotografi og den medicin som dyrlægen direkte giver hunden på klinikken.

Du kan læse forsikringsbetingelserne i vores forsikringsbetingelser for indboforsikringerne. Dem finder du her.

Ønsker du at høre mere om pris?
Dyrlægeudgifter kan komme pludseligt og ubelejligt. Ring til vores kundeservice og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og din hund.

Hvad omfatter den lovpligtige ansvarsforsikring til min hund?

Ansvarsforsikringen dækker det erstatningsansvar, du kan blive pålagt som besidder af hunden eller hesten. En besidder er den person, som ejer hunden eller hesten, husstanden som fx hunden bor i, samt personer, der passer hunden eller hesten. Du kan fx blive pålagt et erstatningsansvar, hvis din hund laver skade på andre eller andres ting herunder også andres dyr.

Min hund har ødelagt noget i vores hjem. Dækker min forsikring?

Nej desværre ikke. Ansvarsforsikringen til din hund dækker kun skader, som hunden forvolder på andre eller på andres ting. 

Min hund har ødelagt noget hos nogle andre. Dækker min forsikring?

Ja, som udgangspunkt. Det er dog en forudsætning, at du har tegnet den lovpligtige ansvarsforsikring til din hund. Den dækker det erstatningsansvar, som man kan blive pålagt som besidder af hunden. En besidder, er den som ejer hunden, husstanden som hunden bor i, eller de personer, som passer hunden. Du kan fx blive pålagt et erstatningsansvar, hvis din hund laver skade på andre eller andres ting herunder også andres dyr.

Jeg kan ikke se min hundeforsikring på min oversigt?

Har du en hundeforsikring, vil den fremgå af din forsikringsoversigt. Du kan finde dine forsikringer og dækninger på Mit Codan.

Hundeforsikring er lovpligtig
Fremgår din hundeforsikring ikke af din oversigt, er det en god idé at ringe til os. Det er nemlig lovpligtigt at have sin hund ansvarsforsikret, og du kan risikere at få en bøde, hvis du ikke har en forsikring.